maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannustunnelmissa

Juhannusaattona olimme Murun kanssa vanhempieni mökillä ja siellä olivat myös siskoni ja hänen miehensä. Isäni vei tuoreen vävykokelaan saunomaan :) Grillattiin ja juteltiin ja naurettiin kippurassa siskoni hauskoille jutuille ja taidettiin ne naiset vähän lauleskellakin :) "Kotimaani onpi Suomi..."

Kuvia ei siltä reissulta tullut otettua, unohtui koko kamera, kun on vieläkin aika harvinaista herkkua saada olla yhdessä...

Mutta tässä vielä muutama kuva Vihervaaran pihalta.


Saunan terassilla on vanha heteka ja sen pinkin hyttysverkon alla on huomattavan mukavaa ottaa pikku torkut :)



Huvimaja odottaa edelleen viimeistelyä... jospa loppukesästä...


Eilen maalasin lattian vihreäksi entisen sinisen sijasta :)


Vanhat 50-luvun tuolit ovat myös yksi tekemättömien töiden listan projekteista... pitäisi päällystää ja maalata puuosat...


Tämän paviljongin alle haluaisin samanmuotoisen puuterassin, hieman paviljonkia leveämmän ja sen reunalle kiertämään tolpat ja paksun köyden kaiteeksi... se jääköön kuitenkin suosiolla ensi vuoden projektiksi :)


Heppatytön iltaravit :)


Aika vehreää on pihalla...

Sitten paluu arkeen pariksi viikoksi, jonka jälkeen alkaa loma, osa 2 :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan vihreä sävy tuossa lattiassa! Saanko udella millä maalilla maalasit? :) p.s. tervetuloa lukijaksi blogiini!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Yritin hakea sellaista keijumaisen vihertävää sävyä, ihan oikeaa en ehkä tavoittanut, mutta näillä mennään :) Betoluxilla maalasin, öljypohjaisella. Tykkään siitä ja sopii myös ulkorakennuksiin. Levittyy niin hyvin ja peitti jo yhdellä maalauskerralla. Litran purkki riitti tuohon juuri.

    VastaaPoista