keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tytön ja tädin yhteinen juttu

Olimme eilen siskoni, Villivarsan ja hänen kaverinsa sekä Murun kanssa Keskimäen tallilla Kuopiossa. Villis ja tätinsä olivat tallin omistajan Tuomaksen estevalmennuksessa ja minä ja Muru ja Villiksen kaveri hytisimme kylmästä nautimme raikkaasta syysillasta kauniissa maalaismaisemassa.


Ekaa kertaa tällä tallilla ratsastanut Villis sai vanhan rauhallisen Rambo-ponin. Seuraavalla kerralla saa kuulemma jo vähän villimmän kaverin :D


Kenttä sijaitsi korkealla mäellä, josta oli hulppeat maisemat. Taustalla näkyy Puijon Torni.


Tätin ja tytön yhteinen harrastus... Kun asutaan eri kaupungeissa, aika harvinaista herkkua päästä yhtä aikaa ja vielä samalle tunnille :)Yksi harjoitus oli mennä esteelle silmät kiinni. Hienosti sujui ja luottamus pelasi :)Tässä hyppää siskoni kaveri ja Muumi :)


Pienryhmävalmennukset (tällä kertaa ratsastajia oli vain kolme) on kivoja ja hyödyllisiä, koska jää aikaa enemmän itse tekemiselle ja saa enemmän yksilöllistä ohjausta. 


Paikka oli viehättävä ja valmentaja miellyttävä ja taitava, Villis tykkäsi kovasti. Varmaan käydään silloin tällöin uudelleen. Ja kovasti sai Villis kehuja (ja samaten hänen varsinainen valmentajansa Satu), että voittajaainesta ja hyvän valmentajan leima on nähtävissä Villiksen ratsastuksessa :)

Sitten käytiin Ikealla lihapullilla ja ostettiin Villiksen huoneeseen myös yksi kaluste ja vähän rekvisiittaa. Siitä lisää myöhemmin :) Loppuviikko koitetaan keskittyä Villiksen huoneen remppaan.

4 kommenttia:

 1. Upea kuvasarja! Kuopiossa näkyy olevan komea ruska.

  Tuttu kaupunki muuten, siellä asuu anoppi ja miehen sisar perheineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Me asutaan noin tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta, niin sopiva ajomatka käydä shoppailemassa tai ratsastelemassa ja siskon luona kylässä :)

   Poista