maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulutunnelmissa

 
Kiireinen syksy alkaa kääntyä joulurauhaksi. Viikonloppuna vietimme minun ja mieheni yhteissynttäreitä illallisen merkeissä. Vieraina olivat vanhempani ja sisko miehensä kanssa ja ukki tietysti, sekä Villis. Kirppu-poikanen oli isänsä luona. Kuvat jäi kyllä ottamatta hulinassa, harmi vaan :(
 
Mutta tässä eilen napsittuja kuvia Vihervaaran joulutunnelmista... Joulu on niin ihanaa aikaa, vaikka siinä pieni haikeus aina mukana onkin.
 
 
Villis halusi uloskin joulukuusen ja värivalot.
 

Parvekkeelle, joka alkaa olla maalausta vaille valmis, laitettiin myös joulukuusi :) Käytiin niitä yksi viikonloppu metsästä rämpimässä räntäsateessa :) Tuotiin myös kuusenoksia, joista saa ihania "enkelinsiipiä" kaiteisiin sekä muutamia pikkumäntyjä pöytäkoristeiksi sisään.Synttärijuhlien takia otan aina kuusen sisään jo ennen aattoa. Haluan nauttia joulutunnelmasta mahdollisimman pitkään! Kirpun kummitäti oli tehnyt tuon ihanan pöydällä olevan asetelman valoineen, se on niin kaunis ja upea tuossa!


Luna-pullukka katselee lintuja ikkunalaudalla... Äidiltä sain tuon kauniin joulukukan ja sen viereen laittelin mummin vanhoja joulupalloja lasipurkkiin.


Yläkerran olkkarissa on joulumänty tunnelmaa tuomassa. 


Liitutaulu on saanut jouluisen asun...


Meillä on pyörinyt kynttilätehdas ahkerasti tässä joulun alla, kun olen mehiläistarhaajaopintojeni vuoksi opetellut tekemään mehiläisvahakynttilöitä. Niitä on mennyt sekä myyntiin että lahjaksi ja tietysti poltellaan niitä itsekin kotona. Kynttilätehdas on pyörinyt koko perheen voimin. Villis on muutenkin ollut minulle suurensuuri apu ja esimerkiksi paketoinut kaikki lahjat :)


Jospa tämä blogikin nyt joulunaikaan ja toivottavasti sen jälkeenkin päivittyisi hieman ahkerammin. Joulutoimet alkaa olla tehty, tänään on vika työpäivä ja sitten jäämme lomalle koko porukka, minä reiluksi viikoksi ja mies kolmeksi (valitettavasti työnantaja muisti kahden viikon pakkolomalla juuri sopivasti jouluksi). Mutta onneksi sentään on työpaikka ja selvittiin lomautuksilla, tänä päivänä siitäkin saa olla kiitollinen. Ja onhan se ihan hyvä välillä vähän huilatakin, on meillä ollut aika työntäyteinen vuosi takana. Ensi vuonna sitten uudet kujeet ;)
 
Ihanaa joulunodotusta joka kotiin!

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella kauniilta ja tunnelmalliselta. Hyvää joulua teille!

    VastaaPoista