maanantai 18. toukokuuta 2015

Odotettua postia - äitiyspakkaus

Tänään se vihdoin tuli!
 
Haettiin heti töitten jälkeen. Melkein harmitti lähteä illalla kokoukseen (mutta onneksi nuorkauppakamarilaisten kokouksessa on aina kivaa), kun en ehtinyt kauheasti ihastella, mutta huomisillan ihastelen sitten ja odotan aurinkoisia ilmoja, että pääsen pesemään ja kuivaamaan auringossa nämä ihanat pienet vaatteet :)


Monen mielestä pakkaus on poikamainen (taas). Minusta ei - voin kuvitella, miten söpöltä pieni tyttömme näyttää tässä mintunvihreässä haalarissa, johon voi yhdistää vaikka vaaleanpunaisen pipon, rukkaset ja töppöset :)


Paljon oli vihreää, se sopii molemmille. Kivoja pirteitä värejä!


Vanuhaalari ja ohut villahaalari.


Tämä oranssinruskean sävyinen setti  oli myös tosi kiva!
Tämä keltainen potkari on ehdoton lempparini. Keltainen on lempivärini. Tämä on jotenkin niin retron ja kotoisen näköinen.


Sukkia oli useammatkin ja yhdet pienet sukkikset :)


Myssyjä :)


Pilviyökkäri oli ihana. Aika isoja vaan nämä kaikki vaatteet. En kerennyt vielä eilen katsoa kokoja ollenkaan, mutta verrattuna pieneen 1-vuotiaaseen kummityttööni, voisin ajatella, että hänellekin sopisi nämä vaatteet vielä...
Lilli valtasi tietenkin suojalaatikon heti...


Kestovaipasta olin iloinen :) Näitä olisi saanut olla enemmänkin.


Pussilakanan kuosi on tosi kaunis.


Edellisistä pakkauksista tuttu helistin oli vaihtunut puruleluun. Kirja vaikutti pikavilkaisulta tosi kivalta. Kiva uutuus oli myös liivinsuojat ja nännivoide. Tulee takuulla tarpeeseen, minulla on ollut koko talven kauhean vaikeaa, kun kylmyys ja viima tekee kipeää. Viime viikonloppunakin tein ulkohommia toppatakissa, jonka alla oli kiedottu pitkä kaulahuivi rinnan ympäri ja sisään sujautettu Muumi-lämmittimet :D Sillä pärjäsin vähän aikaa noin 5 asteessa... Uutta 12 vuoden takaiseen pakkaukseen on myös kuumemittari ja hammasharja.


Kaikki vaatteet ei tullut kuvatuksi, bodeja oli tosi monta. Tämä on kyllä ihan loistava setti, tällä pärjää pitkälle, vaikka ei ostaisi yhden yhtä vaatetta muuten vauvalle. On se hienoa, että Suomessa meillä on oikeus tällaiseen etuuteen!

6 kommenttia:

 1. Oih...suloisia♥ Paljon on pienessä ajassa sisältö muuttunut...:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. On kiva, kun kuoseihin panostetaan nykyisin enemmän :)

   Poista
 3. IIk, tuo pakkaus on niin ihana ja sopii vallan mainiosti niin tytölle kuin pojalle. :)
  Omaa pakkausta jo kovasti odottelen saapuvaksi..odottavan aika on niin pitkä.

  VastaaPoista