tiistai 15. lokakuuta 2013

Pelastusoperaatio


Nyt on vähän orpo olo... Kukahan mut auttais täältä alas....
 

Pieni kissa suuressa maailmassa... luonto veti kissanpojan puuhun... :D


Ei auttanut kuin Prinssi Rohkean kiivetä pelastamaan Prinsessa Lilliä 


Tämäkin kuva on otettu eräänä iltana, kun olimme metsästämässä karannutta Lilliä jostain terassin alta tai pensaan juurelta... Pentu kyttää lähellä ovea, että joku avaa sen ja vilahtaa salamana pihalle... Eikä tosiaan oo ihan helppo homma saada kiinni. Meillä on kuitenkin ihan selvä, että kissa ei juoksentele pihalla yksinään, taajamassa kun asutaan. Jo siksikin, että täällä on paljon noita irtokissoja ja halutaan suojella meidän Lilliä joutumasta niiden kynsiin tai auton alle.


On tämä prinsessa Lilli niin vaan vienyt meidän kaikkien sydämen ja piristänyt myös vanhaa ukkiani tosi paljon :) Lilli kipaisee usein ukin sängylle huilaamaan riehuttuaan itsensä uuvuksiin tai nukkuu ukin sylissä kerällä. Ukki haluaa pitää Lilliä päivät yleensä huoneessaan, ettei se karkaisi, jos meillä käy vieraita tai lapset unohtaa sulkea oven. Ja aina ukki muistaa tarjoilla Lillille (laktoositonta) maitoa, hänen mielestään kissan kuuluu saada juoda maitoa :) Enemmän tai vähemmän se Lilli sitten tekeekin työtä käskettyä ja viimeistään koirat huitelee maidot omaan nassuunsa... Eläimistä tuntuu olevan ukille tosi paljon iloa ja seuraa, kun on päivät kuitenkin pääasiassa yksin meidän ollessa töissä ja lasten koulussa. Ja eläimillä on tietysti sitten aina joku, joka täyttää tyhjentyneen vesikupin ja jaksaa silitellä ja paijata :)

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On se semmoinen utelias pöhelö, ei ymmärrä aina millaisiin ongelmiin itsensä hankkii...

   Poista
 2. Kissan utelias luonto :)
  Vaikka eläimistä on iloa kaiken ikäisille, se suurin ilo taitaa kuitenkin löytyä lapsilta ja hieman varttuneemmalta väeltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukin hiljaisia päiviä nuo eläimet kyllä piristää, ukki ei jaksa enää paljoa ulkonakaan liikkua. On sitten päivisin juttukaveria ja seuraa noista meidän eläimistä :) Ja lapsille löytyy aina halittavaa :) Ronja-koira kulkee myös lasten mukana isän ja äidin kodin väliä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Suloisia otuksia... toivottavasti kissaneiti tämä pysyy tällaisena pienenä, ketteränä ja sirona söpöläisenä, joka näyttää liikkeissään ja olemuksessaan niin aidon kissamaiselta... ♥

   Poista
 4. Lilli on reipas tyttö, mutta alastulo vaatii vielä harjoittelua. Onneksi prinssi riensi apuun. Eläimet tuovat paljon pehmikettä elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhun se Lilli olis varmaan jäänytkin, aikamme koitettiin houkutella alas, mutta ei se pikkuinen osannut tai uskaltanut.

   Poista
 5. Voi pientä suloisuutta! Aivan ihana Lilli :-) Minä olen niin henkeen & vereen kissaihminen ja jatkuva kissakuume päällä, mutta valitettavasti me emme oikein voi kissaa ottaa tällä hetkellä kun ei siitä kukaan pitäisi huolta meidän lomareissujemme aikana... Aikoinaan minulla oli kaksi persialaista ihanuutta ja kyllä minä vielä joku päivä kissoja hankin! :-)
  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MInä luulin olevani vain koiraihminen, mutta Lilli(kin) on vienyt täysin sydämeni :)

   Poista
 6. Voi miten tuli liikutus! Ihanaa että sinulla on kissoista pitävä ukki ja prinssi Rohkea! Itse asun niin lähellä vilkasliikenteistä väylää etten voisi kuvitellakaan päästäväni kissaa vapaana kulkemaan. Kuudes kissa tässä osoitteessa, en ole aiemmistakaan huomannut että kärsisivät sisällä olosta. Myönnän kyllä että maaseudulla asiat voivat olla toisin. Meillä on onneksi lapsetkin hyvin oppineet ettei Hemulia saa päästää ulos, kissa kyllä kyttää ovensuussa usein, pääosin uteliaisuuttaan, ja myös sisäänpyrkiviä hyttysiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilli on tässä parin viikon aikana, sateiden alettua, jättänyt karkuretket onneksi sikseen, pelkää kai pienten tassujen kastuvan eikä ole enää niin sukkulana ampumassa oven raosta. Helpottavaa :)

   Poista
 7. Voi mikä suloisuus! Ihanaa, että ette päästä sitä yksin ulkoilemaan. Sydän syrjällään aina katson vapaina kulkevia kisuja. Moni jää auton alle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on taajamassa täysin edesvastuutonta päästää kissoja vapaaksi. Ja täytyy sanoa, etten ehkä uskaltaisi Lilliä päästää maallakaan vapaaksi, se on vielä kun päätön kana...

   Poista
 8. Voi miten hyvä kuva kuusta. Sinulla täytyy olla todella hyvä kamera ja objekti jotta saat noin lähikuvan kuusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo oli otettu käsivaralta ilman jalustaa, joten kamera olisi varmaan pystynyt parempaan tarkkuuteen jalustan kanssa. Tämä kuva on otettu itse asiassa ihan pokkarilla, mutta se on sieltä järeämmästä päästä: Canonin Powershot SX 50HS, jossa on 50-kertainen ultrazoom :) Kun muistaisin hankkia jalustan, niin varmasti kuukuvista tulisi tosi tarkkoja :)

   Poista
 9. Voi teillä on käynyt sama homma kuin meillä :) nuo pienet on vielä niin aloittelijoita tässä puuhun kiipeämisessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia ja intoa riittää ja sitten ollaan milloin missäkin pulassa. No hauskahan noita on seurata, mutta aina tietysti pelottaa, ettei kävis vahinkoa.

   Poista