keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Carnival Lights


Virittelin karusellia muistuttavaan paviljonkiimme tällaiset sirkusvalot :) Kaksi valosarjaa riittivät kuin valetusti tähän Clas Ohlsonin paviljonkiin. Nämä taitaakin jäädä tähän pysyvästi, vaikka olisin kyllä keksinyt näille, sekä sisä- että ulkokäyttöön sopiville Konstmiden valoille monta muutakin valaistavaa kohdetta :) Sain valosarjat yhteistyönä Sähkötalolta, josta tilasin myös siskolleni menneen tuparilahjan, Eero Aarnion TuplaKuplan. Sähkötalosta saa erilaisia valaisimia, myös designvalaisimia, sekä mm värikkäitä Johtoi-tuotteita :)


Toisessa valosarjassa on musta johto ja toisessa limenvihreä. Tätä ajattelin ensin tyttären huoneeseen, mutta näyttivät niin kivalle tässä paviljongissa, että tytön huoneeseen keksittiin jotain muuta :)

Konstmiden valosarja 2378 näyttää perinteiseltä hehkulampulta, mutta on muovikuorinen ja säänkestävä led-valaisin. Johtoja saa eriväreissä sekä lisäksi valosarjaa monivärisenä. Valaisuteho on yllättävän hyvä! Valaisee koko alapihaa kivasti, kun valot ovat tuossa paviljongissa.


Muualtakin pihalta löytyy Konstmiden valosarjoja. Olispa vaan tarpeeksi jatkojohtoja, haaveilen tuhansista tuikkivista valoista pimeyden keskellä.


Kiitokset yhteistyöstä Sähkötalolle :)

4 kommenttia:

  1. Kivat lamput! Mä haluaisin kans tommoset, sisälle, mut en ole vielä löytänyt miellyttävällä hinnalla :D

    VastaaPoista
  2. On kyllä hauskat, tuovat varmasti mukavasti valoa synkkiin talvi-iltoihin :) Peonies of Beatris

    VastaaPoista
  3. Varmasti kivannäköstä kun on pimeää. Itsekkin saatiin vaarin kanssa Puuhamaahan jouluvalot laiettua.

    VastaaPoista