keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Minecraft-synttärit

Kirppu täytti heinäkuussa 10 vuotta. Kaverisynttärit on perinteisesti juhlittu myöhemmin syksyllä, kun koulut on alkaneet ja kaverit palanneet kesälaitumilta. Tällä kertaa teemana oli suosikkipeli Minecraft ja ohjelmassa tarkkuusammuntaa erilaisilla aseilla, mm Nerf-aseilla, air softeilla ja ilmakolla. Tietysti turvallisesti aikuisen valvonnassa.


Koristelussa hyödynsin nettiä, Pinterestiä ja laminointilaitettani, johon olen ihan rakastunut.  Tulostettava minecraft-teemainen synttäribanneri löytyi täältä.


Creeper Juice-labelit Pinterestistä. Creeper Juiceksi ostin eri värisiä vihreitä limuja, joihin myös vaihdoin nuo etiketit.


Ammunnat toteutettiin joukkuittain, toinen joukkue oli Stevet ja toinen Creeperit, nimet liittyy Minecraftiin.Hasbron sivuilta voi tulostaa 3d-maaleja. Tämä kaveri nimettiin Anteroksi. Anterolla oli kolme elämää, mutta selvisi onneksi vähin vaurioin :D

Kirpulla on Nerfejä vähää joka lähtöön, joten jokainen sai valita aseensa oman mielen mukaan :) Ovat myös näin aikuisen näkökulmasta kivoja leluja, koska näillä ei saa vahinkoa aikaan ees vahingossa.Välillä käytiin vähän ratsastelemassa...


Lasten isä oli kanssani järjestämässä juhlia ja valvomassa ampumista. Tässä ammutaan Kirpun perintöilmakolla :)Villis oli kaverinsa kanssa apuna järjestelyissä ja he rakensivat mm näin hauskan ammuntatehtävän, Joka osoittautui yllättävän vaikeaksi air soft-kuulilla. Parhaat aplodit sai Villis itse, joka kaatoi tornin vahingossa :D

Viimeiseksi ammuttiin ilmapallot, joissa oli karkkia sisällä :)


Herkkuja viriteltiin minecraft-tyyliin, kakkuna oli Minecraft-pelin "grass block". Ja vähän TNT:tä...


 

Tulostettavat Minecraft-teemaiset ruokakyltit täältä.Hauska ilta oli, niin minulla kuin lapsillakin kuulemma :) Lopuksi lapset leikkivät vielä kirkkistä. Poikia oli seitsemän ja ulkosynttärit oli hyvä idea siihen energiamäärään nähden :) Koko luokan pojat saivat kutsun tietysti, mutta pari ei päässyt paikalle. Minusta on tärkeää kutsua aina koko luokan pojat/tytöt, ettei kukaan koe jäävänsä paitsioon. Ja oli mun Kirpulla käynyt "tyttökavereitakin" aiemmin päivällä, kun Kirppu oli esitellyt tytöille meidän kaneja kanilassa :) Vähänkö suloista :)


Tytöt herkuttelivat ja laskivat pisteitä Huvimajassa...

Voittajajoukkueeksi tuli Stevet :)


Ja hyvänä kakkosena Creeperit :) Molemmat tiimit kuitenkin palkittiin :)


Sellaisissa tunnelmissa tällä kertaa. Loppuviikosta puuhailemmekin Murun kanssa yhtä uutta kivaa juttua, siitä lisää myöhemmin :)

1 kommentti: