maanantai 27. huhtikuuta 2015

Pluskokoisia äitiysvaatteita + alennuskoodi 9kk.fi

Olen todennut, että Suomen nettikaupoissa ei ole juuri tarjontaa kauniista äitiysvaatteista pluskoossa. Useimmiten valikoimista löytyy vaan ns. normikokoa 36-42. HM:n mallistosta äitiysvaatteita löytyy kokoon 46 saakka ja sieltä olenkin itselleni löytänyt esim housuja, mutta sen suurempia kokoja ei ole tarjolla, vaikka muuten HM:llä onkin plus-mallistossaan kokoja muistaakseni jopa 56 saakka.

Myös pluskokoiset äidit varmasti esittelevät mieluusti vauvamasuaan eivätkä verhoa sitä muodottomiin kaapuihin. Lisäksi työssä käyvillä raskaana olevilla äideillä täytyy olla vaatekaapissa muutakin kun venyviä mammalegginssejä ja teeppareita, niin mukavia kun ne kotona ovatkin päällä.

Onnekseni sain tutustua uuden nettikaupan 9kk.fi mallistoon, josta löytyy nyt myös pluskokoja.

Sain valita testattavakseni yhden tuotteen ja valitsin tämän kauniin laivastonsinisen, 3/4 hihaisen äitiysmekon. Sen materiaali oli laadukasta ja pehmeää viskoosia/elastaania. Mekko sopii myös vauvan syntymän jälkeen imetysvaatteena, koska siinä on reilu, kietaisumallinen kaula-aukko, joten imettäminen käy helposti mekkoa riisumatta.






Tämä mekko lähteekin nyt mukaani työmatkalle Puolaan :) On varmasti mukava lennoilla ja pitkissä neuvotteluissa - ei kiristä, eikä purista mistään :) Sen kaveriksi jakku ja kaulaan vaikka värikäs huivi, niin asuun saa taas uutta ilmettä.

9kk.fi:n mallistosta löytyy myös hauskoja teeppareita, kuten tämä (syksyn odottajille olisi muuten aika passeli halloween-asuksi ;)

http://www.9kk.fi/epages/9kk.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014071402/Products/07-2003-01

Esittelemääni mekkoa saa myös monessa muussa eri koossa ja värissä, esimerkiksi tämä  keltainen on tosi ihana ja kesäinen:

http://www.9kk.fi/epages/9kk.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014071402/Products/05-4400-24

Lukijoilleni 9kk.fi tarjoaa nyt 10% alennuksen koodilla VIHERVAARA.  Koodi on voimassa toukokuun 2015 loppuun ja käy kaikkiin tuotteisiin ja tuoteryhmiin, ei siis ainoastaan pluskoon vaatteisiin.

Kannattaa käydä katsomassa laaja valikoima kivoja mammavaatteita :) Syötä siis koodi VIHERVAARA kuponkikoodeille varattuun kenttään ostoskorissa ja saat tilauksesi loppusummasta -10% alennusta!

Suurkiitos 9kk.fi:lle yhteistyöstä ja erityisen lämmin kiitos siitä, että huomioitte myös meidät pluskokoiset odottajat!

4 kommenttia:

  1. oi, mä kans löysin noi mekot joskus kuukausi takeperin, kun tarvitsin mekon serkkutytön häihin. Mulla on toi sama mekko ruskeana. aivan ihana. :)
    Lisäksi tilasin sen liehujakun turkoosina sieltä, ihan lempparivaate noiden t-paitojen kanssa. :)

    VastaaPoista
  2. Voi sua ja sun masuasukasta! :) Mulle tuo alekoodi ei ole tarpeen, mutta pistänpä sen eteenpäin parille tuttavalle ;)

    Voi hyvin, voikaa molemmat hyvin siellä :)

    VastaaPoista
  3. Imetysvaatteista kannattaa ehdottomasti tutustua boob-merkkiin. Nättejä, siistejä ja hyvälaatuisia vaatteita!

    VastaaPoista
  4. Kaunis mekko,sopii sinulle hyvin. Kun minä odotin ei monikaan paikka myynyt äitiysvaatteita. Muutamia housuja sain haalittuja mutta esim. kauniita menkkoja oli vaikeampi löytöö:) Hyvää matkaa!!

    VastaaPoista