maanantai 3. marraskuuta 2014

Marrasyö

Viikonloppu sujui mukavasti. Perjantaina tunnelmoitiin halloweenin merkeissä. Meillä oli viisi nättiä teininoitaa, kolme komeaa nuorta herraa, kaksi suloista pikkunoitaa sekä muutama mukava aikuinen halloween-juhlija :) Herkuteltiin ja leikittiin kirkkistä. Katsottiin leffaa. Yöllä koiramme Ronja oli jatkanut sitten omin päin halloweenjuhlia ja aamulla meitä odotti ei-niin mukava, vaan aika karmea ylläri, kun pöydältä varastetun karkkikipon tyhjentämisestä oli koiralle tullut "hieman huono olo"... voi sissus...
 
Kameran jalusta on hajonnut, enkä ole ostanut uutta, joten kuvat ei meinanneet onnistua hämärässä millään...
 
Lauantaina, sitten koiran sotkut siivottuamme, päätimme vaan keskittyä pihahommiin ja haravointiin ja sohvalla sylikkäin makoiluun :) Illalla ulkosaunassa oli kiukaan valon hämärässä tunnelmallista. Muistelin jo muualle menneitä, kiitollisena elämästä.
 
Sunnuntaina Villis lähti ratsastuskisoihin, Kirppu jäi pelailemaan ja me meinasimme lähteä metsäpalstalleni puita kaatamaan, mutta ajokeli oli niin huono, että ajoimmekin Pajulaan, laittelimme vielä mehiläispesiä talvikuntoon, kannoimme muutamia aiemmin kaadettuja puunrunkoja peräkärriin polttupuuksi ja polttelimme taas ison kasan risuja, joita tuli keväällä kaadetusta kuusiaidasta ja pihan raivauksesta.
 

Oli harmaa, tuulinen päivä. Rumankaunis. Ja silti oli niin hyvä mieli :) Oli kiva tehdä yhdessä töitä, unelmoida ja suunnitella tulevaa ja nauttia ulkoilmasta taas viikon toimistossa istumisen jälkeen. Täällä maalla on niin rauhallista ja saa olla niin omissa oloissaan. Mietittiin, että me viihdyttäisiin kyllä varmasti täällä tai jossain vastaavassa syrjäisemmässä paikassa, missä on tilaa olla ja elää.
 
Ja niinpä noiden nuotion kipunoiden mukana lähetimme oman yhteisen toiveemme yläilmoihin.
 
Ehkäpä se jonain päivänä toteutuu  ⋆ ♥

4 kommenttia:

 1. Just sopivasti hämyisiä halloween-kuvia! Nyt onkin hyvä ajankohta lähettää toiveita tulevasta, maailmankaikkeus kuuntelee kyllä :) Ja onpas aika massiivinen lato, vai hämääkö kuvakulma noin paljon?

  VastaaPoista
 2. Kuvassa vanha navetta, joka toivottavasti joskus saadaan kunnostettua eläinsuojaksi tai muuhun käyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää, toivottavasti toiveet toteutuvat!

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömiä nuo kaksi alinta kuvaa, todella upeita värejä ja tunnalmaa. Toivottavasti toiveet käyvät toteen!

  Blogistani löytyy sinulle aamukahvi- haaste, jos vain haluat ottaa vastaan :)
  http://korpienkuiske.blogspot.fi/

  VastaaPoista