perjantai 9. lokakuuta 2015

Siivouspäivä

Ihanaa, että on perjantai ja viikonloppuna taas koko perhe koossa. Siivouspäivän jälkeen onkin mukava sitten ootella, että Vain Elämää alkaa ja laittaa kynttilät palamaan ja ehkä lasin viiniäkin nauttia :)

Tässä muutamia kuvia meidän nurkista vaihteeksi. Huomenna meinasin käydä pojun huoneen kimppuun ja järjestää sen uusiksi ja mies varmaan rakentaa kaneille talviasumuksia talliin.

Tässä mun pieni työpisteeni. Seinällä muun muassa isoukkini työkaluja.


Tällaisen kivan pienen pahvitaulun löysin ekotorilta, värit oli suloiset!
Makkarissamme on vauvan nurkkaus, kun hänelle ei ole vielä omaa huonetta.


Keittiössä hääri Villis uskollinen Ronja-koira seuranaan.Öljysin tammiset työtasotkin pitkästä aikaa. Tykkään aina vaan massiivipuutasoista, vaikka ne herkästi imevätkin esim mustikkatahrat, mutta aina ne voi hioa ja öljytä uudelleen. Eikä niissä lopulta kauheasti tahrat näykään.


Ekotorilta löytyi myös ihanan retrot mummolaverhot, joiden värimaailma myös miellytti silmää :)


Alakerran olkkariin siirsin ulkoa pakkaselta turvaan muutaman pelargonin. Saa nähdä selviääkö ne talvella siinä, kun meillä ei ole kylmää verantaakaan. Jos laitan ne kellariin, en muista kastella niitä, viime vuonna onnistuin tuhoamaan pelargonit sillä keinoin...


Näkymä ruokasalista alakerran olkkariin. Ruokasalin seinälle laitoin teipillä muutaman printin ja samalla reunustin isompien lasten laastiin jättämät kädenjäljet teipillä, jotta ne erottuvat paremmin :)


Näkymä eteisestä olkkariin.

Yläkerran olkkarissa on vanha talonpoikaissänky, johon olen kasannut retropeittoja, jotka ovat niin minun kuin lastenkin mieleen - värit ovat ihania ja peitot ovat ihanan painavia, paksuja ja pehmoista puuvillaa.


Siinä sohvalla keksin sitten kuvata tällaisia Prinsessa ja herne-tyylisiä kuvia meidän murusesta.Hän on vaan niin ihana!!!


Näissä tunnelmissa, oikein mukavaa viikonloppua kaikille!


1 kommentti:

  1. Onnea paljon ihanan prinsessan johdosta, hän on tosiaan söpö! Teillä on niin kotoisaa ja tunnelmallista, nautit varmasti äippälomasta :)

    VastaaPoista