keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Mittarimato ja sisustuspäivitystä

Hei pitkästä aikaa! Meillä on sairasteltu ihan urakalla, kukin vuorollaan, mutta jospa tämä jo alkaisi helpottamaan! 

Pientä sisustuspäivitystä olen sentään saanut tehtyä meidän alakerran olohuoneeseen. Kirpparilta löysin taas yhden ihanan opetustaulun, jonka myötä sisustukseen kaipasin vähän enemmänkin mustaa. Uuden värin sai ylleen mummini tekemä himmeli, uusrokokootuoli sekä vanhat puiset kynttilänjalat. Seinälle laitoin toisesta huoneesta vanhan mustareunaisen peilin. Jyskin alesta ostin nuo seinähyllyt. Tumma puusenkki lähti yläkertaan ja tilalle tuli eteisestä mummon vanha valkoiseksi maalattu senkki. Tuli ihan uudenlainen tunnelma olkkariin ja jotenkin raikkaampi, tykkään :)


Kynttilänjalkojen kaveriksi laitoin tämän kauniin Perfect Homen Monaco-maljakon, joka nyt on alennuksessa varastopoistona hintaan 23,50 euroa :) Alennuksiin pääset tästäMakkariin yövaloksi laitoin tämän Perfect Homen uutuustuotteen, metallisen kullansävyisen MAgic-lyhdyn, jonka sisään laitoin valosarjan. Tästäkin tykkään kovasti :) Näitä saa muuten kahta kokoa, 20 cm ja 30 cm korkeana, tämä on niistä tuo pienempi :)


Ja sitten, meillä on alettu mennä jo reippaasti eteenpäin, ryömimällä :) Konttausasentoon Aini nousee, mutta ei vielä osaa käsiään viedä eteenpäin. Ensi viikolla tuleekin jo 6 kuukautta mittariin :)


Hoitopaikkakin on jo haettu, tuntuu ihan kurjalta, mutta eihän sille mitään mahda, kun talous ei nyt kestä jäädä hoitovapaalle. Ja toisaalta, minulla on niin kiva työpaikka ja työkamut, että mielelläni minä töihin palaankin ja Ainin hoito mietitään parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta ennen töihin menoa saadaan vielä monta kuukautta olla tässä kotona yhdessä ja nauttia tästä ihanasta ainutkertaisesta vauva-ajasta :) Kesällä onkin sitten tiedossa kaikkea kivaa, isosiskon rippijuhlia, kesälomamatkaa Irlantiin ym :)

Äipän hiukset on lempilelu ja aina suuhun menossa... kiva selvitellä sitten kuolattuja takkuja :) Mun ihana pikku mönkiäinen.


Mukavia helmikuun päiviä!

3 kommenttia:

 1. Ihana Aini.♥
  Hih, täällä meidän pikkumies vie myös aina äidin hiukset suuhunsa. :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää uusi sisustus. Ja tuo värjätty himmeli on tosi hieno! Suloinen pikkuprinsessa :)

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia!

  Mukavaa helmikuuta myös teille!

  VastaaPoista