sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Puutarhan lumoissa


Pikainen moi täältäkin! Päivät vilahtelee nopeasti, äitiysloma alkaa lähestyä loppuaan. Viimeistä kuukautta olemme nauttineet Ainin kanssa ulkoillen aina kuin mahdollista, tutustuen tulevaan hoitopaikkaan ja nauttien vaan tästä hetkestä :)

Paljun ympärille rakennettiin pieni terassi, nyt pääsee ulkosaunasta kylpyyn puhtain jaloin :)
Teetimme kattoremontin, uusi katto on tummanharmaa ja sopii kyllä kuin nenä päähän :) Entinen katto oli ruskea. Puuosatkin olivast ennen ruskeat, kuten usein näissä karaatilevyillä päällystetyissä taloissa. Ne maalasimme viime kesänä harmaiksi (paitsi takapääty ja tuo kolmio tuosta parvekkeen vierestä vielä pitää maalata).

Ennen:ja jälkeen:


Oon kyllä ihan rakastunut tähän! Meillä kävi joku mies tekemässä hormien tarkastusta kattorempan jälkeen, ja sanoi, ettei mitenkään uskoisi, että tämä talo on rakennettu 50-luvulla ulkonäön perusteella :)Kasvarissa tulee tomaattia, mansikkaa ja perunaa :)
Aikaa on mennyt myös oman pienen yritykseni pyörittämiseen - otin Perfect Home-kutsujen edustamisen lisäksi myös Hyvän Tuulen Sisustuskutsujen edustamisen - kts lisää hyvantuulenpuoti.fi :)
Valikoimaan kuuluu kaikkea ihanaa mm GreenGatelta, Mailegilta, Amanda B:ltä ja näitä ihania Method-pesuaineita :)


Ja ihanan tuoksuiset Yankee Candle-tuotteet!Nyt me jatketaan vielä viimeisten lomapäivien nauttimisesta. Onneksi kesä menee 3-päivää-töitä-4 päivää-vapaata rytmillä. Ja onneksi Aini viihtyy tulevan hoitajansa kanssa ihan tosi hyvin :)Nauttikaa tekin ulkoilmaelämästä!


2 kommenttia:

  1. Ihana turkoosi tuoli kukkineen! Jotenkin se vei kaiken huomioni kun olen turkoosiin nyt hurahtanut... =)

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihanalle!

    Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

    VastaaPoista