perjantai 25. helmikuuta 2022

Takaisin blogimaailmaan?

Pitkästä aikaa kävin kurkkaamassa vanhaa blogiani, joka näyttäisi hiipuneen ruuhkavuosien hulinaan. Uusperheemme kuopus oli juuri syntynyt, kun viimeisen postauksen tein. Nyt hän on neljävuotias vauhdikas pikkumies.

Moni asia on meillä ennallaan - asumme samassa talossa, meillä on eläimiä (kissoja, kanoja, kaneja, kyyhkysiä ja kaksi mehiläispesää), uusperheemme on laajentunut, mikä on ollut ihan mahtavaa, sillä mieheni lapset, jo aikuiset, ovat mukana elämässämme. Yhtensä meitä on siis 10 + vielä lasten puolisot/perheet. Joulupöytä on meillä PITKÄ!

Elämä on muutenkin samoissa uomissa, työskentelen päätyössä samassa työpaikassa, toimin lisäksi NOSH edustajana oman yrityksen parissa.  Puutarhassa on uusi kasvihuone. Talo on saanut uuden terassin. Eli samat puuhastelut jatkuu - sisustus, puutarhan hoito, ulkoiluaktiviteetit jne. Korona on ymmärrettävästi rajoittanut matkailua, jota harrastimme ennen enemmän, mutta sekin on muuttanut muotoaan - matkustamme nykyisin matkailuautolla eli meistä tuli koronakaravaanareita!


Vieläkös joku täällä haluaisi lukea vanhan talon tarinoita, uusperheen touhuiluja ja elämänmyönteistä höpöttelyä? Ehkä Vihervaara tekee come backin - mietin vielä, jatkanko tarinaa täällä samassa blogissa, vai uudessa, samalla nimellä vai uudella...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti