lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulun juhlahetkiä

Työkiireet jatkuivat aatonaattoiltaan asti, mutta onneksi joulunalusviikonloppuna saimme jo ottaa ilon irti ennakkoon, kun juhlimme Murun 40 v synttäreitä ja samalla omia synttäreitäni, olemme molemmat joulukuussa syntyneitä :) Isoja juhlija emme halunneet pitää, kun olen ollut niin kiireinen, mutta vuokrasimme paljun ja seura oli mitä parhainta :) Perjantaina saunoimme ulkosaunassa ja paljuilimme lasten ja minun vanhempieni kanssa ja lauantaina vietimme serkusiltaa, paikalla oli minun ja Murun lisäksi siskoni ja hänen miehensä ja kaksi serkkuani :) Oli tosi kivaa ja nautinnollista kellua kuumassa paljussa pimeänä iltana :)Kaikki oltiin yhtä mieltä siitä, että tämä täytyy toteuttaa uudelleen. Aloimme harkita jopa yhteisen mobiilipaljun hankkimista vanhempieni ja siskoni kanssa, palju kulkisi kaikkien kotona, mökillä ja Pajulassa, siellä missä käyttöä milloinkin olisi. Olispa huippua!

Sunnuntaina kävi vieraita koko päivän. Maanantain, aatonaaton tein töitä myöhään kotikonttorilla ja meinasi pieni ahdistus iskeä, mutta onneksi kinkku saatiin paistettua, paikat siivoiltua, ruoat ostettua ja lahjat paketoitua Murun ja lasten avustuksella :) Kuvia ei kyllä kukaan ehtinyt ottamaan...

Aaton lapset viettivät osan minun ja osan isänsä kanssa, ihan entiseen malliin sukulaisilla vieraillen ja pukkia odotellen. Meillä kävi pukki ihan sisällä astikin :)

Jokainen lemmikkikin sai oman paketin...

Mummi ja pelleilevät lapset pukin kanssa...Joulunpyhinä nukuttiin pitkään, ihmeteltiin pukin tuomia lahjoja, katsottiin telkkaria, syötiin ja herkuteltiin, nautittiin lasi viiniä, käytiin kävelemässä sadesäässä...


Saimme muun muassa tämän ihanan valkoisen himmelin :) Se pääsi vierashuoneeseen, jonka puoliksi ehdimme remontoida ennen jouluaattoa.. lisää kuvia siitä myöhemmin.Tällaista oli todellisuus ulkona... pajunkissat joulukuussa!


Ja unelmissa tällaista.... Leppoista viikonloppua kaikille!

1 kommentti: