tiistai 3. joulukuuta 2013

Uus- ja etäperheilyä

Meillä on säilynyt hyvät, lämpimät ja kaverilliset välit lasten isän kanssa erostamme huolimatta. Pyrimme tekemään ainakin pari kertaa kuukaudessa jotain yhdessä, minä, lapset ja lasten iskä :) Olemme marjastaneet, sienestäneet, käyneet leffassa ym.
 
 
Viime lauantaina sitten vietimme mukavan päivän pitsaa paistaen ja pipareita leipoen.
 

Lasten iskä teki taikinan ja lapset leipoivat, minä käsi paketissa katselin ja soittelin joulumusiikkia :) Sitten tehtiin pari pellillistä herkullista tonnari- ja kinkkupitsaa, nam :)


Tulikin tosi hyviä, ohuita ja rapsakoita pipareita Kotivinkin ohjeella Siirappipiparit.


Toin osan joulukoristeista tänne lasten toiseen kotiin, tuttua ja perinteistä löytyy nyt molemmista kodeista. Lapset kävivät metsästä pienen kuusenkin jo pikkujoulua juhlistamaan. Ulkonakin pyrytti niin talvisesti.Vähän jännittää, miten tämä joulu sujuu, ensimmäinen eron jälkeen, mutta luulenpa, että meille tulee ihan kaunis, lämmin, kultainen joulu. Sellainen kuin aina ennenkin, hieman uusilla mausteilla maustettuna. Mutta onhan ne joulut muuttuneet minunkin lapsuudestani, ei ole enää kaikkia niitä rakkaita, jotka silloin joulua ovat kanssani viettäneet, mummot ja ukki on jo lentäneet enkeleiksi. Siinä on se joulun sininen sävy. Mutta sekin kuuluu nyt jouluun :)

Rauhallista joulunodotusta kaikkiin ydin-, uus- ja mihin hyvänsä perhekokoonpanoihin :)
 

3 kommenttia:

  1. Viisaita sanoja. Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Ero on vaikea asia mutta te olette näemmä osanneet tehdä sen helpommaksi kaikille. Hienoa kypsää aikuisten ihmisten toimintaa! Mukavaa joulun odotusta ja itsenäisyyspäivän iltaa!

    VastaaPoista
  3. ♥ Ihanaa joulua ihan kaikille teille! Ihanalle kuulostaa suunnitelmat ♥

    VastaaPoista