tiistai 28. heinäkuuta 2015

Menkää metsään!

Sieltä sitä saa, luonnon ilmaista superfoodia mielin määrin! Ja kaupan päälle raitista ilmaa, hyvää mieltä ja kunnonkohennusta! Suosittelen ihan jokaiselle.

Tässä meidän yksi metsäretki lasten kuvaamana :) Hyvin jaksoin itsekin mukana kulkea suolla ja metsässä, vaikka jo raskausviikko 37 menossa. Tuntuu, että kunto on kohentunut tässä raskauden aikana ja hyvä niin! Tästä on hyvä jatkaa sitten vauvan tultua maailmaan.


Suo-Gandalf :)
Villis sai vielä mökkilaiturin päästä virveliä heitellessään tämmöisen mötkäleen, joka oottaa nyt pakkasessa herkutteluhetkeä :) 
Hauen lisäksi talvivaraksi kertyi kanttarellia, mustikkaa, lakkaa ja metsämansikoita!Toivottavasti vauva malttaa vielä majailla yksiössään hetken, niin keretään tekemään muutama metsäretki lisää. Eilen keräsimme miehen kanssa vajaassa tunnissa kahdeksan litraa mustikkaa ihan tuosta kotikulmilta :) Ja tänään olisi tarkoitus lähteä uudelle reissulle :) Todella hyvä mustikkasato näyttää olevan eli kannattaa poiketa metsään hakemaan ilmaista herkkua!


3 kommenttia:

  1. Siis EIKÄ! Mä niin pakahdun täällä kateudesta, upea saalis teillä. Metsässä on kyllä käyty ja useaankin kertaan, mutta meillä päin vielä osa mustikoista raakoja, joten odotellaan vielä niiden kypsymistä, ehkä jo tulevana viikonloppuna pääsisi poimimaan. Pidän peukkuja, että pääset vielä kerryttämään talvivarastojanne ja pikkuinen malttaisi pysytellä tovin masussasi. Mukavia kesäpäiviä sinulle ja koko perheellesi.

    VastaaPoista
  2. Erittäin samaa mieltä! Me vedellään koirien kanssa mettässä joka päivä vattat piukeeksi mustikoista, eilen kävin ekaa kertaa oikeen keräämässä ja tunnissa tuli ämpärillinen mustikkaa ja variksenmarjaa ihan tästä kilometrin säteeltä. Sienipussi on aina lenkillä mukana ja joka päivä niitä löytyy sillain sopivasti että niistä jotain hyvää pyöräyttää, nyt on juuri sienipiirakka uunissa. Tää on kyllä tosiaan vuoden parasta aikaa. :)

    VastaaPoista