tiistai 4. elokuuta 2015

Muutoksia pihalla


Tänä kesänä pihahommat on jäänyt vähiin. Jotain on koitettu saada aikaiseksi, kuten tämä talon puuosien maalaus ruskeasta harmaaksi. Sekin on vieläkin kesken, ootelleen vähän varmempia poutasäitä. Ehkä viikonloppuna sitten... Onneksi miehen loma alkaa vihdoinkin, odotan sitä(kin) kun kuuta nousevaa. Ei me nyt kauaa ehditä lomailla ilman vauvaa (jos ollenkaan). Tiedossa on jo sektiopäiväkin, jos ei vauvelimme ennen sitä päätä tulla itse ulos :)


Huvimajan sisustusta pikkuisen päivitin, kun innostuin siellä istuskelemaan miehen rakenneltua vanhoista ikkunoista pariovet.  Niistä tuli aika ihanat ja nyt pysyy roskat ulkona ja sisälläkin on lämpimämpi istuskella, kun ei tuule enää.Huvimajan ulkopuolelle päätettiin laittaa aitaelementeistä suojausta, Aitaelementit olivat jääneet käyttämättä ja näin pääsivät hyötykäyttöön. Mies sai maalauskavereita vapaana juosseista kanoistamme ;)Viidakkokana...Tässä vielä näkymiä parvekkeelta, jonka saimme viime syksynä tehtyä ja jota on nyt maalailtu myös. Mietitään, että laitetaanko tuohon valokate vai ei. Muuten en tahtoisi, mutta kun vesi sataa lattian lävitse alaterassille, niin siellä oleva pöytäkalusto kastuu (ja tänä kesänä tuota vettä kun on riittänyt...)


Seuraavaan postaukseen voisin viimein kuvailla niitä vauvajuttuja... :) Ja kohta saadaan sitten ihailla vauvaa itseäänkin! En jaksais oottaa enää yhtään...!

1 kommentti: