keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kaksiviikkoinen ihana

Tiistaina meidän ihana täytti kaksi viikkoa. Neiti ei juuri itkeskele, vain satunnaisesti vaipan vaihdon yhteydessä, jos peppuun käy vilu :) Tämä vauva kommunikoi ähisemällä ja murisemalla... kertakaikkiaan peikkotyttö!Yöt nukutaan edelleen vieressä tai välillä hetken sivuvaununa olevassa omassa pinniksessä. Yöt on menneet nyt tiheästi tankkaillessa ja ähistessä ja muristessa...  tutti kelpaa välillä, mutta mieluiten roikutaan tissillä... aamuyöstä ollaan hereillä ja halutaan seurustella.
Huomenna on taas neuvola, nähdään miten neiti on kasvanut. Pelkällä rintamaidolla mennään, korviketta en halua antaa, toivottavasti kasvu jatkuu hyvänä :)


Me onkin keretty jo vaikka mitä! On käyty mökillä mummin ja ukin luona, Sanna-tädin luona, isosiskon ratsastuskisoja ja -tuntia katsomassa, maaseutumarkkinoilla jne.


Tässä oltiin mökillä... Mummin neuloma villamyssy päässä :) Ikää neljä päivää.


Isin kanssa on nautiskeltu kesäisistä päivistä pihalla...


On kannustettu isosiskoa kisoissa...Käyty katsomassa siskon ratsastusharkkoja...


Vierailtu tädin luona...Ja ihan vaan söpöilty kotona...
Seuraaviin pariin viikkoon mahtuu mm takakonttikirppistelyä, siskon ratsastuskisoja Savonlinnassa, veljen airsoft-harrastusta ym. Isikin on vielä onneksi puolitoista viikkoa kotona meidän kanssa. Ristiäisjärjestelyjä mietitään myös parhaillaan, sunnuntaina 20.9. tämä neiti saa sitten nimensä kasteessa :)

4 kommenttia:

  1. Ekaa kertaa taidan kommentoida :) Ihanaa,että teillä mennään pelkällä tissimaidolla! Toivotaan tosissaan, että painoakin on tullut kivasti. Itse imetän myös 1v6kk tyttöäni. Hän on esikoinen ja olihan aika tuskainen imetyksen alku, mutta sitten kun kaikki alkoi sujua niin ei olekkaan ollut mitään ongelmia enää. Kuulun itse facebookissa imetyksen tyki ry:n ryhmään ja sieltä olen saanut kovast paljon vertaistukea ja neuvoja jotka on varmaan ennalta ehkäissyt ongelmia. Luulin tietäväni paljon imetyksestä, kun synnyttämään lähdin, mutta tuota palstaa lueskeltuani tietoni on kyllä kasvanut ihan hurjasti. Ihania imetyshetkiä teille pienen nuppusen kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Voi toista suloisuutta! Yritän tulla katsomaan neitiä livenä kun tässä ennättäisin! Kuvia käyn kurkkimassa kyllä mutta onhan se sylittelemäänkin päästävä! ❤️

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloinen pieni prinsessa! Onnittelut koko perheelle!

    VastaaPoista