torstai 20. heinäkuuta 2017

Mammalomalle :)


Huomenna on viimeinen työpäiväni ennen äitiysloman alkua :) 


Päästään puuhastelemaan kaikkea kivaa isompien lasten kanssa. Tämä tuleva pieni isosisko ei vielä taida ymmärtää, mitä on tapahtumassa, vaikka osaakin jo näyttää, missä vauva on (äidin masussa). Välillä vauva on myös isin masussa kuulemma :)


Me ei tänä kesänä ole lomia vielä pidetty eikä reissuja tehty, paitsi kävimme Helsingissä ja Porvoossa yhden yön pikareissulla, kun isoin neiti halusi osallistua Prideen ja kaksi pienempää käytimme sillä aikaa Korkeasaaressa ja paluumatkalla poikkesimme vielä Tykkimäellä. Ensi viikolla olemme Ainin kanssa yhden yön Lahdessa kannustamassa isosiskoa ratsastuskisoissa. Muuta lomaa emme taida nyt ehtiä ennen vauvan syntymää, ehkä jotain pieniä päiväreissuja enintään. Lomailemme sitten lokakuussa, kun lähdemme reissuun koko perhe :)


Minä haaveilen sisustushommista ja kirpparikierroksista ja ihan vaan aivojen nollaamisesta ennen elämää uuden vauvan kanssa- toki odotan häntä jo malttamattomana myös :) Mutta vielä on kaikkea pientä tehtävää, vaatteiden pesua, vauvan sängyn petausta ym.

 
Ja on meillä hieman isompiakin hommia, aloitimme sauna- ja kylppärirempan, koko saunaosasto on nyt purettu kokonaan. Uutta tehdään sitä mukaan kun aika ja raha antaa myöten, kauhea kiire ei ole, koska meillä on mitä ihanin ulkosauna käytössämme ja kesällä siellä mieluummin kylvemmekin.


Semmoisia tänne, ehkäpä pian on aikaa hieman enemmän kuvailla ja kirjoitella tännekin :)

2 kommenttia: