maanantai 24. heinäkuuta 2017

Sateinen siivouspäivä

Olen aloittanut mammalomani siivoilemalla - tykkään siitä ihan oikeasti, kun saa rauhassa  ja kiireettä siivota pitkän kaavan mukaan ja samalla laitella kirppis ja alelöytöjä esille.

Prisman alesta tarttui mukaan tämä kiva turkoosi muoviliina ja kirpparilta vanha lasipurkki, joka on kauniin veden väristä lasia. Pionit on siinä ihan täydellisiä.


Olen raaskinut tuoda pioneita sisälle, koska tuolla jatkuvassa sateessa ne menevät heti maata myöten, joten nautitaan niiden tuoksusta ja kauneudesta sitten sisällä :)

Nämä pionit pääsivät edustamani Perfect Homen uusiin ihaniin Evita-maljakkoihin, jotka ovat kaunista harmaata lasia.


Sisustusalesta löytyi myös suloinen Ib Laursenin torkkupeitto, juuri passelin kokoinen sohvan suojaksi. Näitä haluaisin lisää, eri väreissä :) Pieni turkoosi jakkara on Jeanne d'Arc Livingin mallistosta. Muutamia muitakin löytöjä olen tehnyt, niistä lisää pian, kun saan ne paikalleen.


Uuden tulokkaan ensimmäiset vaatteet sain myös pestyä ja viikattua kaappiin. Pienen miehen kokoarvio on ollut koko ajan melko pieni ja siro, kohtukin kasvaa ihan alakäyrillä, joten 50 ja 56 cm vaatteita olen ostanut käytettynä kavereilta. Äitiyspakkauksen vaatteet ovat varmasti alkuun aivan liian isoja pienelle miehelle. Huomenna voisi sijata jo pienokaisen korisängyn valmiiksi, sitten alkaisi olla kaikki valmiina, sairaalakassi pitää vielä pakata. Mutta sen taidan tehdä, kunnes suunniteltu sektiopäivä selviää - se päätetään ensi viikolla kontrolliultran yhteydessä, jännittävää. Ei mene enää kauan, kun meitä on kuusi <3


2 kommenttia: