lauantai 29. kesäkuuta 2013

Picnic huvimajassa

Me olemme niin nauttineet helteistä :) Harmi vaan, kun en vielä ole itse lomalla, mutta kaikki illat ja viikonloput pyrin kyllä viettämään ulkosalla. Minä niin rakastan tätä lämpöä! Vaikka välillä meinaakin olla hieman tukalaa, mutta silti, parempi tämä kun sateinen kolea kesä.
 

 
 

Pidettiin aamulla pieni piknik lasten kanssa huvimajassa. Viilennystä ihanaan helteeseen toi itsetehty aroniamehu, joka näemmä vain paranee vanhetessaan. Kehrä-lasit löytyivät kirpparilta, koko kuuden kappaleen sarja :) Maksoi kaksi euroa yhteensä, ei paha...


Lisäksi herkuteltiin macaroni-leivoksilla, tervasiirapilla maustetulla vaniljajäätelöllä ja pojan herkuilla, sokerikorpuilla :)

Tyttö oli tehnyt koulussa tämän kivan tukevan jakkaran, jonka maalasi lattiamaalin jämillä :) Tilasin jo tällaisen jalkarahiksi, tosin taitaa tyttö kaivata vähän rakenteluapua... :)


Tiimarista löytyi sävyltään juuri sopiva matto huvimajan lattialle :)


 Ihana poikaseni ♥Ja nuo 50-luvun tuolit... ne odottavat vaan edelleen sitä, että päällystäisin ne :) Ehkä lomalla olisi niiden vuoro...


Uusimmat ruusuostokseni, ylimmäinen nimeltään Heidi Klum :) Yhtä kaunis kun nainen, jonka mukaan on nimensä saanut :)Minipuutarhaani olen joutunut jo kovalla kädellä karsimaan, mm. maksaruohot kasvoivat liian hyvin, samoin nurmimättäät ja pienet koivun alut. Mehitähdet viihtyvät :) Nuo pikkuiset takana näkyvät kupariruukut löysin myös kirpparilta :)


Olen aika ihastunut näihin jättiperennoihin, minulla on niitä ainakin neljää eri lajia. Tämä on isotöyhtöangervo. Lisäksi kasvaa ruttojuurta, sormivaleangervoa ja sellaista pyöreälehtistä kasvia, jonka nimeä en nyt muista, sekin taisi olla joku angervo. Pitääpä kuvata ne loputkin joku päivä.

2 kommenttia: