torstai 25. heinäkuuta 2013

Siitä se ajatus sitten lähti...

... näitä ajatuksia tulee näköjään nyt sitä tahtia, ettei entisiäkään olla saatu vielä pois alta :)

No mutta, nyt siis iski inspiraatio pojan huoneen sisustamiseen. Huone on jäänyt sillensä, se on keltaisilla tylsillä tapeteilla ja vaalealla vielä tylsemmällä muovimatolla varustettu vinokattoinen kammari, jota ei ole ns. sisustettu lainkaan. Ikkuna ei ole järin iso ja valoa aika niukasti. Huone on kuitenkin mun lemppari kaikista talon makkareista, koska sinne käy aamuaurinko ihanasti ja toisaalta se on iltaisin ihanan hämyinen ja siellä saa hyvät unet :) Ikkuna antaa metsikköön päin.

Olen miettinyt jo kauan mitä värimaailmaa sinne laittaisi, kuitenkin niin että vanhaan taloon sopisi. Jonkinlaista kompromissia pitää tehdä, koska poika ei ymmärrettävästi innostu mun ornamentti- saatikka kukkaistapeteista :D tai siis haluaa tietenkin jotain pikkujätkälle sopivaa.

Poika harrastaa air softausta, joten siitä se sitten välähti - niitä pyssyjä (ja niitä kuulia!!!)  kun on kaikkialla ja ne pitäis saada hienosti seinälle - ei ihan kauneinta sisustusrekvisiittaa, mutta kun se on pojan valtakunta, niin olkoon niin.

Teemaksi ajattelin siis jonkinlaista army / camo viritystä. Ajattelin, että Jani laittaisi sinnekin valkean lankkulattian, joka antaisi huoneeseen valoa ja raikkaan ilmeen. Takaseinän maalaisimme tummahkolla harmaalla, muut seinät aivan vaalean harmaalla. Yhdelle seinälle tilasin ebaysta tällaisen suuren seinätarran:Lisäksi armeijan ylijäämää myyvästä Supernovasta tilasin edullisesti mm. Puolan armeijan telttakangasta, merimiessäkin ja pyyhkeitä, joista saan ommeltua mm tyynyjä ym kivaa sekä pari  ammuslaatikkoa, jossa voi säilyttää pikkusälää.

Valkoisen ja harmaan rinnalle siis tulisi armeijanvihreää ja khakia. Sänkyyn voisi pedata camokuosiset pussilakanat. Ja airsoft- pyssyille rakennettaisiin hienot telineet seinälle. Jostain pitäisi löytää joku vanha lipasto tai laatikosto jonka voisi tuunata alla olevalla tavalla.

Tässä muutama inspiskuva Pinterestistä:


Kuva Pinterest


Kuva Pinterest

Kuva Pinterest

Kuva Pinterest

Katsotaan, mitä tällä idealla saadaan aikaiseksi, pääsen varmaan tämän huoneen kimppuun ensi viikosta, tuskin maltan odottaa :) Luulenpa että poika tykkää :) Olisi hauska hänet yllättää, vaikka sillä aikaa kun hän on viikon isänsä luona :)

1 kommentti: