maanantai 22. heinäkuuta 2013

Valkoinen lankkulattia ♥

Eilen se tuli valmiiksi, ihana valkoiseksi maalattu lankkulattiani ♥
 
 
 
 
 
 
Kuvat (ja tapetoimattomat seinät) ei tee oikeutta tälle lattialle. Mutta uskokaas vaan, on se upea :)
 
Tapettitalosta onneksi löytyi vielä tuota edellisessä postauksessa esittelemääni tapettia. Jospa se loppuviikosta tulisi, niin viikonloppuna aloittaisin tapetoinnin :)
 

 
Tänään, kaatiskuormaa viedessämme,minä, muru ja tyttö pyörähdimme kirpparilla, josta ostin tämän koivuisen kauniin pöydän (plus jokusen heppakirjan, akarin ja pehmonorpan!...). Tämä tulee ehkä eteisen pöydäksi. Tosin olisi aivan optimaalisen kokoinen tietokonepöydäksikin. No tämä kaunokainen kuitenkin poseeraa tuossa uunituoreella lattialla :) Joka kuitenkin on jo sen verran kuiva, että kestää sen ;)
 


Minulla on tullut tavaksi kerätä iltalenkillä murun kanssa kuljeskellessani luonnonkukkia maljakkoon. Ennen keräsin vain "juhannuskukat" - metsäkurjenpolvea, puna-ailakkia, koiranputkea ja lupiineja. Mutta näköjään kaunista kukkivaa löytyy läpi kesän - ja talosta löytyy useita kauniita vanhoja maljakoita :) Tällä kertaa vuorossa oli kannusruoho. Myös  kullankeltainen pietaryrtti näytti upealta kimpussa, mutta kuva siitä jäi ottamatta...


 
 

Tänään muru aloitti jo eteisen remontin :) Kuvia siitä lisää myöhemmin, tällä hetkellä on vanha lattia purettu ja purut säkitetty, huomenna alkaa uusien juoksujen teko :) Ja omaan lomaan enää neljä päivää :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis lattia tuli. Ihana pönttöuuni. Luonnonkukat ovat niitä kauneimpia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olisi ihanaa tehdä pihaankin sellainen luonnonkukkapenkki. Nuo kannusruohot suurena ryhmänä olisivat upeita :)

   Poista
 2. Upea lattia! Kiiltää! Pöytä on myös kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tänään koiranmötkäle kävi jo ensimmäiset kynnenjäljet siihen raapaisemassa, pehmeää on maalipinta vielä... ei ole asiaa muilla huonekaluilla vielä tähän huoneeseen. Toisaalta, ei minua pienet nirhaumat ja kulumat haittaa yhtään :)

   Poista
 3. Upea! Pari käytännön juttua haluaisin kysyä, kun on tuollainen lattia itselläkin haaveissa. Ilmeisesti uutta lankkua oli tuo lattia? Hioitteko tai pohjamaalasitte lattiaa ennen varsinaista maalausta? Ja kun postaus on näköjään jo vuoden takainen, kyselisin vielä kuinka maalipinta on noihin koiran tassuihin ajan saatossa reagoinut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Veras ja kiitos :) Uutta lankkua oli. Emme hioneet emmekä pohjamaalanneet. Tuo lattia maalattiin Betoluxilla kahteen kertaan. Koiran tassut on jättäneet siihen jälkensä niissä kohdissa, joissa meidän koirilla on tapana revittää ulkoa tullessaan- eteiseen yhteen kohtaan sekä keittiöön.. meillä molemmet koirat tulee aina juosten ulkoa sisään, mutkassa sitten vetävät "jarrut" ja siitä jäänyt kyllä jäljet. Sen sijaan ruokasalin lattia on maalattu Uulan lattiamaalilla. Siinä on himmeämpi pinta eikä siihen ole jäänyt lainkaan jälkiä koirista. SIksi suosittelisin Uulaa Betoluxin sijaan, oman kokemukseeni perusteella.

   Poista