keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Haaste Enneltä ja muutama kuva vanhasta talohelmestä

Sain haasteen Casa-X:n Ennelta. Kiitos Enne :)

Haaste oli tällainen:

1. Lempivärisi sisustuksessa.

Vihervaara on sisustettu melko kirjavasti. Alakerta on sävyiltään vihreä-sininen-harmaa. Yläkerrassa on yönsinistä, viininpunaista, musta-valkoistakin. Kirjavat sävyt kokoaa yhteen valkoinen lankkulattia. Lemppariväreinä olis tällä hetkellä lemmikinsininen ja turkoosi, mintunvihreä ja laventeli.

2. Design-esine tai huonekalu, jota ei ikinä tule meille.

Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, mutta en pidä Aalto-jakkaroista tai muistakaan vaaleista koivuhuonekaluista.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä.

Tää on helppo. Mun suosikki on ehdottomasti Downton Abbeyn hurmaava leskikreivitär Violet Crawley :) Pidän kovasti myös Oi ihana toukokuun Larkineista. Ja tietysti Anna Ystävämme sarjan Annasta, jota näytteli Megan Follows (joka on mukana muuten nyt Avalla tulevassa Valtiatar-sarjassa!)

4. Suosikki leivonnassa

Pidän punaherukka-marenkitortusta, se on helppo ja nopea ja takuuhyvää :) eikä kuitenkaan ihan perushuttua. Kovin usein en valitettavasti ennätä leipoa, ja ehkä se linjojen kannalta on ihan hyvä niin :)

5. Viisi suosikkiblogia

Tää olikin vaikea. Suosikkeja on monta...

Vehkosuo erottuu joukosta upeilla kuvilla, rehellisellä tekstillä ja kiehtovalla tunnelmalla.

Kurpitsalaakso myös joukosta erottuva blogi, kiehtovia tarinoita, persoonallista sisustamista ja ajatusta herättäviä juttuja.

Marian koti ja puutarha ihana puutarhablogi

Förmaaki ja puutarha silmiähivelevän upeita ja tunnelmallisia luontokuvia

Ja uusi suosikkini Villa Valpuri, kanoja ja kaneja ja pihajuttuja :)

Sitten vielä muutama kuva... Murun suvun kotipaikalla on tällainen ihana tyhjillään oleva pieni talopahanen. Tästäpä saisi ihanan kesäkodin...


Minä niin tykkään tuosta avarasta peltomaisemasta.


Herkullisen turkoosit ovet. Sisällä on kans oikein karkkivärejä... ihanat katot ja ovilistat. Vähän kun sais maalia ja pääsis siivoilemaan ja laittelemaan, niin tästä tulis aika ihana :)


Jokaisessa huoneessa on oma tulisija, osa niistä tosin vaatisi vähän korjaamista...

Toivottavasti tälle talolle löytyy joskus joku joka laittaa sen kuntoon ja antaa sille uuden elämän. Me taidamme keskittyä sinne Pajulaan, tosin se on vähän kehnommassa kunnossa tällä hetkellä kun tämä...

4 kommenttia:

 1. Peltomaisemat ovat ihania! Ja tuo talo ja sen värit ja mitä kaikkea aarteita siellä näkyykään, ainakin minun makuuni ovat :)!

  VastaaPoista
 2. Ihana autiotalo. Niissä vain on tunnelmaa! Ja nuo värit. Vau mikä vihreä, ja onko tuo takka tosiaan maalattu hopealla?

  Kiitos kivasta kunniasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parikin tulisijaa oli maalattu hopealla, tosin maali on pahasti hilseillyt. Toinen niistä jotenkin ootrattu, samoin kuin tuo rusehtava uuni. Harmi, että juuri se oli hieman rikki.

   Poista
 3. Kyllä tosta vielä kesäkodin saisi, vähän tötä ja mielikuvitusta. Tai ehkä töitä vähän enemmän kuin vähän. Mutta kuitenkin. Toivottavasti joku rakastuu tuohon taloon ja antaa sille uuden elämän.

  VastaaPoista