maanantai 30. kesäkuuta 2014

Avoimet puutarhat 2014

Vihervaara avautui ensimmäisen kerran Avoimet puutarhat 2014- tapahtumassa. Kävijöitä oli noin kolmekymmentä, kävivät mukavasti tasaisena virtana, niin että kuuden tunnin aikana koko ajan oli vieraita :) ja meidän piha oli tänä vuonna ainoa kaupungissamme avoimena ollut puutarha. Kaukaisimmat kävijät tulivat Mäntsälästä ohikulkumatkalla, lähimmät tuosta muutaman kymmenen metrin päästä naapurista :) Kiitokset kovasti kävijöille, kokemus oli niin positiivinen että varmasti jos ajankohta sallii, otamme ensi vuonna uusiksi :)

Tässä muutamia kuvia, joita napsin ennen tilaisuuden alkua:

 

Koko aamu oli lämmin ja aurinkoinen, hetkeä ennen puoltapäivää pilviä alkoi kertyä. Meillä sade tuli kuitenkin vasta klo 17.30 eikä siis haitannut, viimeiset vieraat pääsivät juuri autoon sateen alkaessa :)

 Villis ystävineen piti kahvilaa auki. Tarjolla oli lapsille myös hattaraa ja keppari- ja puuhepparatsastusta :)

Kanalaumamme oli koko päivän vapaana pihalla, välillä näyttäytyivät metsän reunasta myös vieraille, jotka niitä kovasti ihailivat :)


Tässä minun vip-vieraani, soma pieni kummityttöni Siiri ♥


Paikallisen vaihdetaan/annetaan-Facebook palstan kautta sain juuri edellisenä päivänä suklaalevyä vastaan (!) näin kivan puisen puutarhakaluston, joka on sävyltäänkin juuri passeli tänne paviljongin alle :) Ja antaja oli tyytyväinen, kun sai vanhan pois pyörimästä :)

Lapsille tehtiin vanhasta skeitistä keinu :) Näyttää olevan maassa, mutta on se vähän ilmassa ja sillä on hauska "skeittailla" sivusuunnassa :)


Kesäkammari on vielä ootellu nukkujia näinä viileinä kosteina öinä... jospa ensi viikolla :)
Lomaprojektia... mitähän tähän keksisi...


 
 Yhdeksänviikkoiset kaninpojat ovat kasvaneet, yksi jo uudessa kodissa. Yksi kuoli ihan yllättäen
:( Mietimme vielä pidämmekö kaikki kolme tyttöä vai lähteekö yksi vielä uuteen kotiin.Sellainen puutarhakierros, olkaa hyvät :) Ensi vuonna uudelleen, tervetuloa sitten katsomaan, mikä on muuttunut ja mitä on keksitty, loma alkaa toivottavasti keskiviikkona... nyt vähän joustettu työtilanteen vuoksi :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos tästä kierroksesta...ihana puutarha!

  VastaaPoista
 2. Kiitos hienosta virtuaalisesta kierroksesta! :) Paljon hyvää olen kuullut tapahtumasta ja 2 kertaa saanut myös kutsun osallistua, jos vaikka myös ensi vuonna rohkaistuisi :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että teidänkin päivä oli onnistunut ja mukava! Puutarhanne näyttää tosi viehättävältä, paljon hauskoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Tosi viihtyisä puutarha :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan paljon oleskelupaikkoja teidän puutarhassa. Ja kovin on kodikkaanoloinen muutenkin. Viihdytte varmasti itsekin siellä hyvin. Nuo kanat ovat valloittavia! Olen jo jonkin aikaa haaveillut omasta kanaparvesta, mutta toistaiseksi en ole saanut vielä miestä suostumaan. Naapurin isännän olen saanut jo puolelleni, josko me tässä sitten yhteistuumin aloitamme käännytysprosessin :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos puutarhakierroksesta, oli kiva vierailla. Ihastuin tuohon lasiseen astiaan jossa oli raana. Mistä sellaisia voi ostaa. Vai oletko tuonut sen ulkomailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu Kauppa21:lta Varkauden Wanhalta asemalta :)

   Poista