tiistai 3. kesäkuuta 2014

LAPSIKAAPPAUS!! =)

Niin päättyivät koulut taas Suvivirteen (täällä onneksi näin). Minun ihana Villikseni päätti alakoulun, snif... Pahoittelut huonoista kuvista, juhlasali oli tupaten täynnä ja jouduin kuvaamaan hämärää salia zoomilla kaukaa...
 

Tytöillä oli hauska esitys, jossa osa lauloi ja osa taputti rytmiä käsin ja muovimukeilla, niin että ne mukit kulkivat ees taas tytöltä toiselle, esityksen nimi oli Cup Song.Sitten tokareiden jaon jälkeen lauantai-aamuna teimme lapsikaappauksen :) Isäni lainasi matkailuauton ja lähdimme ajelemaan lapsille vielä tässä vaiheessa salaiseen paikkaan, joka paljastui sitten Powerparkiksi :)

Powerpark on tosi kiva huvipuisto ja kauniisti rakennettu, tästä nauttii aikuinenkin :)
Hiljaista oli ja sääkin oli vaihteleva, mutta eipä tuo vauhtia haitannut :) Eikä tarvinnut jonottaa juuri mihinkään laitteeseen :D

Yövyimme Powerparkin omalla camping-alueella Rio Grandessa. Sekin oli tosi siisti ja kauniisti laitettu paikka, suosittelen! Iltapalaksi tehtiin tortilloja :)


Sunnuntaina ajeltiin sitten vielä Tuurin kyläkauppaan.Tosi kiva reissu oli niin isojen kuin pientenkin mielestä! Loma jatkuu meillä kaikilla... loppuviikosta suuntaamme miehen kanssa sitten Englantiin ja lapset jatkavat lomaa isin luona :)

2 kommenttia: