perjantai 13. kesäkuuta 2014

Meillä on taas vauvoja :)

Eka lomapätkä loppui, mutta lomafiilis jatkuu iltaisin töiden jälkeen. Lomailevat lapset kavereineen pitävät huolen, että iloa ja energiaa riittää :) Grillissä paistelin hampurilaisia angus-lihasta, jota saamme ostaa lähitilalta ja jopas oli hampurilaisbaariin jonoa :) Olen aina ajatellutkin, että parempi joutua pidentämään pöytää kuin lyhentää sitä  :)
 


Iltalenkilltä poimitaan tuoreet kukat maljakkoon!


Ensimmäinen sadonkorjuu on jo tehty, raparperia tuli kilokaupalla. Parit herkulliset piirakatkin on paisteltu, ja monen monta litraa pakastettu talvea varten :)


Muunkinlaista sadonkorjuuta meillä on ollut, Lilli-kissamme pyöräytti poikaset eilen :) Niitä syntyi neljä. Kaksi on mustaa ja kaksi musta-valkoista. Kaikille taitaakin olla jo koti tiedossa :) Yksi jää meille.


Lilli pyöräytti pennut Kirpun huoneen lelukomeroon, mutta siirsimme koko pesueen laatikkoon, joka oli jo laitettu valmiiksi. Lilli on oikein ihana ja huolehtiva mammakissa, kehrää ja pörrää tyytyväisenä, välillä kun meinaa lähteä asioilleen tai syömään ja pennut alkaa itkeä, tulee heti takaisin :D On Lilli onneksi päässyt pentujen nukkuessa käymään muuallakin. Sellaista se on, äidin elämä :)



Voi että kun ne on niin pieniä... ihan kun kaninpoikaset, mutta hännällisiä :) Simmut kiinni ja naama rutussa.



Meillä on tänä keväänä poikasia siis riittänyt - harmi vaan, kun eka hautomayritys ei tuotanutkaan tulosta, tiput kuolivat viime hetkillä muniinsa, kukaan ei edes yrittänyt ulos päästä. En tiedä, oliko syy lämmöissä vai kosteudessa. Kaveri yrittää nyt hautoa koneella ja katsotaan jos onnistuu, niin minäkin yritän uudelleen. Meidän hautomakone on Covatutto 16 ja siitä ei ole sanottu paljoakaan hyvää, mutta kyllä sillä monet saa hyviä tuloksiakin. Toivotaan parasta Liisan hautomayritykselle siis :)

6 kommenttia:

  1. Ihania kesäkuvia ja kissat <3, mä niin rakastan kissoja niiden ihanistakarvapallerosöpöliinipennuista puhumattakaan :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan ennen nähnyt ihan pieniä kissanpoikia, nää on kyllä ihan syötävän suloisia, ja vinkuukin niin suloisen sydäntäsärkevästi, jos niitä ottaa syliin tai mamikissa menee asioilleen. Muutaman viikon päästä voi olla toinen ääni kellossa, kun kissoja vilistää kun Vilkkilässä ainakin :D Onneks on oma kolmen viikon loma tulossa tuossa ja lapsetkin on apuna näiden kanssa :)

      Poista
  2. Ihana postaus!
    Niin kaunista puutarhatunnelmaa, pentuja, kesäkukkia ♥
    Minäkin juuri pari päivää takaperin keräsin lupiineja, ne ovat niin uskomattoman kauniita!

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka ihania ja mammakin noin pirteänä, onneksi olkoon pikku perheelle!

    VastaaPoista