tiistai 26. elokuuta 2014

Kauniita päiviä

Viimeisiä hellepäiviä vietimme muun muassa käymällä Hyvän mielen hevonen-tapahtumassa Sorsasalon raviradalla. Siellä oli match show, jossa kilpaili tytön kimppaomistuksessa oleva suomenhevosvarsa Tvitteri :) Tässä Villiksen ja Tvitterin ensitapaaminen. Yksi toive on käynyt toteen ♥
 

Tyttö, jolle hevoset ja ratsastus tuntuu olevan koko elämä ja jonka ensisijainen toive on aina ollut tietysti oma poni tai hevonen, on nyt reilun vuoden verran saanut fiilistellä hevosenomistajan (ei takuulla aina niin aurinkoistakaan) elämää pienellä osuudelle tähän kaunokaiseen. Tvitteristä on tarkoitus koulia ravuri mutta myös käyttää kouluratsuna. Ehkä ensi vuonna Villis pääsee Tvitterin selkään :) Varsa on nyt kaksivuotias.

Tvitteri pärjäsi aivan upeasti match showssa, se oli luokkansa paras ja valittiin vielä Best In Show-voittajaksi  :) Se oli niin rauhallinen ja liikkui hienosti. Ja tuo ihana liinaharja ♥

Mun sisko toimi hienosti esittäjänä Tvitterille.

 
Voittajien on helppo hymyillä! :)
 

Syksy on sitten alkanut kiireisesti, olen käynyt työmatkalla Turkissa ja suuntaan pian vielä kauemmaksi. Olen viettänyt myös ihanan "työ"päivän merellä ja Suomenlinnassa eli Viaporissa :) Minulla on maailman parhaat työkaverit ja olen niin tyytyväinen, että saan tehdä juuri tätä työtä :) Rankan ja vastuullisen työn vastapainoksi on onneksi aina välillä vähän rentouttavampaakin touhua työporukalla :)

Oli tosi kiva päivä :) Pääsimme tutustumaan Suomenlinnan alla oleviin tunneleihin taskulamppujen valossa :) Kävimme lounaalla Lonnan saaressa, jonne oli tänä kesänä avattu ravintola, joka oli kyllä vertaansa vailla. Ruoka oli todella hyvää, söin mm hiillostettua nieriää ja kukkopoikaa, nam :)

Kauniit päivät jatkuu nyt syyshommien merkeissä, välillä sateen ropistessakin. Syksy on minulle lempivuodenaikaa, nautin pimenevistä illoista. Mehiläiset on pantu jo "talviteloille", ruokintaa jatketaan vielä syyskuun aikana. Sadonkorjuu pihalta on käynnissä. Pakastimet, kolme kappaletta, ovat ääriään myöten täynnä. Eläimetkin aletaan pikkuhiljaa siirtää ulkotarhoista lämpimään talliin. Lokakuussa sitten nautitaan vielä viikko lämmöstä ja auringosta koko perheen kesken :)Kauniita päiviä ja toteutuneita toiveita teillekin ja tervetuloa uudet lukijani!

3 kommenttia:

  1. Upea Tvitteri. Onkohan minuun tarttunut hevoskuume?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se saattaa olla tarttuvaista sorttia :) Itsellä vaihtelee lähinnä pelon ja ihailun välillä, tyttö (ja tätinsä ja kummisetänsä) ovat ihan parantumattomia hevosimmeisiä :)

      Poista