keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Lempivuodenaikani

Minä niin pidän syksystä. Aurinkoisista päivistä, jolloin luonto hehkuu vahvoissa väreissä, mutta myös niistä harmaista ja sateisista päivistä ja erityisesti tuulisista myrskyisistä päivistä :)
 

Pihalla kasvaneesta pienestä viljapellosta saivat osansa kanat, jotka innolla nokkivat jyviä. Muutaman korren kietaisin pohjaksi kranssille ja pujottelin väliin syyshortensiaa ja pensasmustikan ruskan sävyt saaneita oksia.


Pullokorista ja Ikean tarjottimesta kasatulle pöydälle pääsi minikasvari, puolukkaretkeltä kerätyt sammaleet ja kuivahtaneet pihjalanmarjat. Pitäisi vielä pari isoa kynttilää vaikka muistaa ostaa tuonne koristeeksi :)


Pöydälle kasasin syksyisiä lehtiä ja omenoita ja niiden väreihin sopivia lyhtyjä, illalla laittelinkin jo kynttilät palamaan lyhtyihin :)


Puutarhassa on vielä krassitkin täydessä kukassa, hieman myöhään kylvetyt... siellä ne sulassa sovussa syksyn oranssien ja keltaisten lehtien kanssa kukkivat :)

 
 
Suloisia syyspäiviä!

2 kommenttia:

  1. Syksy on minustakin upeaa aikaa:)

    VastaaPoista
  2. Ihania syystunnelmia! Syksyn aamut ovat myös ihania, se utuinen hetki kun aurinko siivilöi säteitään usvan läpi. Se on niin taianomaista :)

    VastaaPoista