lauantai 27. joulukuuta 2014

Jouluaatto

Vihervaaran jouluaatto sujui perinteisissä merkeissä. Lapset olivat aamulla luonani ja keitimme joulupuuron ja katsoimme Joulupukin kuumalinjaa.  Sitten lapset lähtivät isänsä kanssa jouluruoalle ja lahjojen jakoon mamman ja papan luokse. Sillä aikaa me laiteltiin kotona vielä vähän jouluruokia ja katettiin pöytä iltaa varten.

Ihanat muruseni tulivat takaisin sitten illaksi ja lopulta menivät yöksi vielä isänsä luokse :) Meille tällainen joulunvietto on ollut aina ihan normaali, eli aattona vieraillaan kaikki mummit, ukit ja isoukit ja käydään haudalla. Kaikki asuvat lähekkäin, joten välimatkat taittuvat muutamissa minuuteissa ja lapset tuovat jouluiloa joka kotiin :)


Illtapäivällä saimme vieraaksi enoni perheen ja joimme jouluglögit. Sitten kun siskoni tuli, tuoden mukanaan herkulliset laatikot, pääsimme syömään :)


Lapset toivoivat lahjoja maltillisesti, Villiksen toive oli jättipehmoponi, joka oli listalla jo viime vuonna, mutta ei vissiin mahtunut pukin rekeen... nytkin sen sijoitus tekee tiukkaa, mutta paikka taitaa löytyä Villiksen vierestä :) Muut lahjat olivat kaikkea tarpeellista, kuten uusia ratsastusvarusteita ym.


Kirpulla oli vain yksi toive - Wii U konsoli ja siihen Zelda-peli. Ilo olikin siis rajaton, kun paketista paljastui koko suvun porukalla hommaama lahja :) Ja tulihan sen lisäksi vielä monta muutakin lahjaa. Kiitokset lahjoista myös lasten kummeille :)


Pukkia meillä ei enää käynyt, mutta Villis toimi tonttutyttönä ja jakoi lahjat.

Tunnelmaa tuomassa oli tietysti itsetehtyjä mehiläisvahakynttilöitä. Niiden liekki on niin kaunis.


Aattoyönä oli sitten kiva pötkähtää uinumaan näihin ikkunastamme näkyviin tunnelmiin. Taas yksi ihana joulu takana, toivottavasti vielä monen monta edessä :)Nautinnollista joulunaikaa!

2 kommenttia: