sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Tapaninpäivän rekiretkellä

Tapaninpäivänä suuntasimme Juankoskelle, jossa Villiksen osittain omistama kimppahevonen Tvitteri asustelee tällä hetkellä. Tvitteri on varmasti maailman kaunein suomenhevosvarsa, ikää kaksi ja puoli vuotta.
 
Villis puhdisteli tunnollisesti kaviot ennen rekiretkeä :)Upeat postikorttimaisemat. Kyllä suomenhevonen on sitten uskomattoman kaunis eläin!


Tuuli ja tuisku ei haitannut, varpaat kyllä meinasi paleltua, onneksi me muutkin saatiin lämmiteltyä, kun käveltiin reen perässä :) Ulkoilu teki niin hyvää :)


Siskoni nousi sitten ekaa kertaa Tvitterin selkään ja hienosti tyttö seisoi paikallaan :)
Jonain päivänä sitten Villiskin pääsee koittamaan :) Vaikka Tvitteristä on tulossa toivottavasti ravuri, sillä aiotaan myös ratsastaa koulua.


Kuvassa osa tämän hienon varsan omistajista, Sanna, Anu ja Villis :)
#Villiksen onnenpäivä ♥
 
Kiitos Sanna & Anu!

5 kommenttia:

 1. Niin ihanan tunnelmallisen näköisiä nuo heppa talvimaisemassa-kuvat! Harmi kun tää järkyttävän paha eläinallergia estää valjakkokyydit (jos niihin joskus edes ois muka mahdollisuus...). Oli muuten aikanaan pikkutytölle kova paikka tajuta, että tästä ei tule tallityttöä koskaan :( Mutta voipahan nauttia muiden kuvista näin turvallisesti ruudun takaa!

  VastaaPoista
 2. Upeat rekiajelukuvat, olisipa päässyt kyytiin. Tvitteri on todella komea!

  VastaaPoista
 3. komea hevonen ja todella tunnelmalliset kuvat!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset, on kyllä huikeen hienoa, että sattui joulunpyhiksi niin upeat kelit :)

  VastaaPoista
 5. Rekiajelu <3 Voi miten idyllisen hienoissa maisemissa vielä. On todella komeita nuo oman maan hevosemme. Vankkoja ja turvallisen näköisiä myös! Musta on kovin ihanaa, kun naapurin hevosten laidun on meidän tien toisella puolella. Saa ihailla tyyppejä, vaikka ovatkin erilaisia ainakin väritykseltään. Toinen on valkoinen mustilla laikuilla ja toinen aika tumman ruskea. Ovat karanneetkin pariin kertaan meidän puolelle. Raa'at omenat maistuivat hetken, kunnes toisen naapurin kattama ruisbuffet kutsui pellolle.

  VastaaPoista