maanantai 17. elokuuta 2015

Pesänrakennusta viime metreillä

Viime metreillä ennen vauvan syntymää olemme laitelleet kotipesäämme kuntoon. Tapetoimme yläkerran aulaa/käytävää ja laitoimme laminaatin lattiaan, vanhan repeilleen muovimaton tilalle. Välillä meinaa usko loppua tämän vanhan talon kanssa, kun joka nurkka vaatii remppaa - ja rahaa. Nyt ollaan taas vähän pidemmällä... listoja vielä laitellaan, sitten kun vauva on syntynyt. Aika kivasti valoa tuo valkoinen lattia pitkään taloon, jossa yläkerrassa on ikkunoita oikeastaan vaan talon päädyissä, meidän alla olevassa kuvassa näkyvää makkaria lukuunottamatta. Tässä oli ennen vain kaksi kapeaa matalaa ikkunaa, mutta viime syksynä laitoimme parvekkeen, sekä ison ikkunan ja partsioven... nyt huone kylpee ihanasti valossa :)Tännekin uusitaan joskus lattia, mutta nyt onneksi tuo ehjä sininen muovimatto menee ihan hyvin tuon Kiurujen yön kanssa.Tässä näkymä yläkerran olkkariin päin käytävästä. Olkkarissa on jo lankkulattia, mutta tähän aulaan/käytävään emme nyt raaskineet vielä sellaista laittaa, vaan löysimme edullisen valkean laminaatin, joka ajaa toistaiseksi asiansa :)


Listat vielä puuttuu kahden eri lattiamateriaalin väliltä, laitetaan kun keretään :)


Eteisen/aulan seinille oli jo kauan sitten hankittua keltaista Kiurujen yötä. Vasemmalle avautuu ovi meidän makkariin ja toisessa päässä taloa on vessa ja portaikko ja niiden jälkeen Villiksen ja Kirpun makkarit.

Oikean puoleisella seinustalla on pitkä vintti. Jonka oven maalaaminen on hieman vaiheessa sekin ;)


Leffahuoneen kattoa alettiin myös laittelemaan, budjetti ei anna nyt periksi katon uusimista, mutta paklataan ja maalataan... hyvä siitä tulee... Sisäikkunat on meidän makkariin.


Ihanasti tuo valoa tuo valkoinen laminaatti, tykkään!
Villiksen huoneessa vaihdettiin myös järjestystä.Olipa kivaa saada vähän uusia tuulia kotiin sisustuksen muodossa, jos kohta niitä tulee muutenkin..

Mukavaa viikkoa! Seuraavan kerran palaan linjoille vauvakuvien kanssa!

6 kommenttia:

 1. Wautsi, miten hienot tilat. Pidän kovasti kalusteistanne.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Nyt saatte rauhassa keskittyä H-hetkeen, kun paikat on kunnossa. Onnea ja kaikkea hyvää teille siihen aina niin ainutlaatuisen uskomattomaan hetkeen, pienen ihmisen ensitapaamiseen <3

  VastaaPoista
 3. Teillä näyttää aivan ihanalta, tykkään! Tsemppiä tulevaan :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä vauvelin kelpaa syntyä tuohon kotiin. Kaunista ja kodikasta. Onnea teille kokoperheelle.

  VastaaPoista