perjantai 21. elokuuta 2015

Rakas pieni ihmeemme

Hän on täällä! Pieni rakas peikkotyttömme syntyi tiistaina klo 10.41 suunnitellulla sektiolla. Leikkaus sujui hyvin, minua pelotti puudutus, mutta sekin onnistui toisella yrittämällä ja sen jälkeen kaikki olikin helppoa hommaa. Pikkuinen ihmeemme painoin 3410 g ja on 49 cm pitkä. Suloisista suloisin pieni keiju... Nyt ollaan jo kotona, eka yö takana, vauva on superkiltti, syö ja nukkuu. Käytiin jo eilen kaupassakin yhdessä ostamassa isosiskolle ja -veljelle pienet lahjat yhdessä suuren päivän kunniaksi. Ja vaunuissa ulkoiltiin pihalla. Saatiin nukuttua hyvin kaikki viime yö. On tämä niin ihanaa ja ihmeellistä, että kyynel silmässä melkein koko ajan, että saimme tämän ihmeen kokea yhdessä. En voisi olla onnellisempi!

Elämän ensihetket isin rinnalla kenguruhoidossa, kun äitiä vielä kursittiin kasaan leikkaamossa.


Olimme sairaalassa kaksi päivää, kun kaikki oli hyvin. Vauvan sokereita seurattiin raskausdiabeteksen vuoksi, mutta arvot pysyivät hyvinä koko ajan. Itse myös toivun hyvin leikkauksesta, eka yö oli hankala, mutta kun pääsin kunnolla liikkumaan, kivut hellittivät.

Isi pukee neitiä kotiinlähtöä varten.


Sitten odoteltiin kotiuttamispapereita.

Kotimatka alkaa! Oli ihana hellepäivä!


Tunnin ajomatka kotiin meni hienosti, neiti vaan nukkui!


Kun päästiin kotiin, esiteltiin pienokainen heti isoukille. Ja heti kohta mummi ja ukki ja naapurin vanha setä tulivat heti katsomaan uutta tulokasta - naapurin sedällekin oli muutama päivä aiemmin syntynyt lapsenlapsenlapsi, tyttö sekin.

Mummi ja ukki toivat ihanan kukkakimpun.


Tässä sitä nyt ollaan. Niin pienen pieni, niin rakas ja ihana... Mies oli koko raskausajan sitä mieltä, että vauva nukkuu omassa sängyssään, mutta niin vaan eilen iltapesuni aikana, oli neitille petattu meidän keskeen oma paikka, kun eihän sitä ekana yönä voi laittaa omaan sänkyyn. Ei minustakaan, ihaninta oli nukkua kaikki lähekkäin.Taitaa pinnasänky hilautua sivuvaunuksi tuohon meidän petiin kiinni ensi yöksi, että saad aan nauttia pikku-tuhisijasta, ei sitä raaski laittaa yksin huoneen toiselle puolelle nukkumaan :) Nyt jo tiedetään, että tämä vauva-aika on vaan niin lyhyt, että otamme siitä kaiken ilon irti!

Olo on niin kiitollinen! Tää on parasta just nyt...

11 kommenttia:

 1. Paljon onnea teille, ihana söpöliini :D ♥♥

  VastaaPoista
 2. Suuret onnittelut koko perheelle ! ♡ nauttikaa pikkuvauvasta täysin rinnoin, ♡

  VastaaPoista
 3. Onnellista elämän matkaa PikkuIhmeelle! Onnea pikkuisen perheelle! <3

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ihanan vauvan johdosta ja mukavaa tutustumisretkeä toisiinne :)

  VastaaPoista
 5. Paljon Onnea. Kauniita kuvia pienestä ihmeestä;)

  VastaaPoista
 6. Voi onnea...♥♥ Vaavi on aivan ihana♥

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea pienetä suloisuudesta.♥ Saatiin pienet syliin melkein samana päivänä ja melki samoilla mitoilla. :)

  VastaaPoista
 8. Onnea vielä tätäkin kautta, on hän kyllä niin söpö ja ihana! ❤️

  VastaaPoista
 9. Todella lämpimät onnittelut. Suurin rikkaus maanpäällä on lapset.

  VastaaPoista