tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulun rippeitä

Muutama kuva täältä Vihervaaran joulutunnelmista tai joulunrippeistä kai tässä vaiheessa...

Ulkona paukkuu pakkanen, joten laitettiin heti aamusta päivän valjettua tulet uuniin Ainin kanssa. Mies on jo palannut valitettavasti töihin, ei ollut nyt lomia sen enempää. Onneksi tässä on vielä muutama irtopyhäpäivä, niin saadaan vielä vähän nautiskella ennen kuin arki puskee taas kokonaan päälle.
Aikoinaan kirpparilta löytynyt jouluseimikin laitetaan joka vuosi esiin. Olisin halunnut Roomasta hankkia uuden, mutta se sitten unohtui kuitenkin.


Mummin vanhan enkelin seurana Perfect Homen Bianca-lyhdyt.


Yläkerrassa oli joulumänty :) Alakerrassa sitten oikea kuusi :)


Kodinhoitohuoneeseenkin sain vähän järjestystä, kun sain sinne tuollaiset tammikaapit, johon saa näppärästi mm  pyyhkeet. Meillä kodari toimii myös saunan pukuhuoneena.
Yläkerran olkkarin liitutaulukin sai talvisemman ilmeen!


Yläkerran olkkarin pöydälle laitoin Perfect Homen Tulip-lyhdyt, ne ovat erityisen kauniit illan hämärtyessä.


Jouluruoka alkaa jo kyllästyttää, joten tänä iltana meillä taidetaan paistaa pitsaa :) Katoin jo pöydänkin aikani kuluksi. Tigerista löytyi nuo kivat servetit, joita en muistanut aattona käyttää. Liinan sain siskolta joululahjana.
Aini-rakas täytti neljä kuukautta 18.12. Hän on jo oppinut kääntymään selältä vatsalleen :)Tässä vielä pari kuvaa jouluaatolta. Aamulla lapset katsomassa Joulupukin kuumaa linjaa...


Siskokset :)

Isi ja pikkuneiti :)

Joulupukkikin meillä piipahti, kävi ihan special deliverynä tuomassa Kirpulle joululahjan :D


Aini nukkui niin pukin piipahduksen kuin lahjojenjaonkin ajan, mutta availtiin Ainin paketit sitten, kun typykkä jaksoi herätä :) Paperit oli kyllä niin mielenkiintoisia...


Joulunpyhinä käytiin kävelemässä raittissa ilmassa. Itse olin koko joulun kipeänä, joten eipä ole tullut joulukiloja, kun ei ruokakaan maistu miltään :) Tylsää silti, koska olin päättänyt sallia suklaalla herkuttelun jouluna ihan vapaasti, kun imetys on vienyt mukavasti painoa alaspäin, mutta eipä tarvinnut nyt sitten herkutellakaan :D

Niin sitä käydään taas vuoden viimeisiä päiviä taas. Ja mikä tapahtumarikas vuosi tämä on ollutkaan! Seuraava postaus saakin sitten olla vuosikatsaus kuluneeseen vuoteen!

2 kommenttia:

  1. Kaunista:) Mukavia yksityiskohtia kodissanne, joihin silmä mielellään kohdistuu. Kaikkea hyvää koko perheellesi vuodelle 2016.

    VastaaPoista