sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulutunnelmissa

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Vihervaara alkaa valmistautua joulunviettoon. Eilen paisteltiin pipareita eka kerran ja varmaan noita tulee vielä useamman kerran tehtyä, sitä vauhtia purkki aina tyhjenee!


Villis leipoi suurimman osan ja me Ainin kanssa katseltiin vieressä :) Sitten ensi jouluna Ainikin pääsee leipomaan!


Joulukoristeet lisääntyvät päivä päivältä, kun aina Ainin päikkärien aikaan ehdin jotain pientä viritellä. Tässä kuvassa Perfect Homen led-lahjapaketit, nämä ajattelin laittaa sitten joulukuusen alle koristeeksi, kunhan kuusi tuodaan sisään lähempänä joulua.


Kuvaaminen on sitten haasteellista näin harmaina päivinä! Ei onnistu kuvat luonnonvalossa, joka on niin vähäistä, eikä myöskään illalla valojen kanssa. Salamalla en halua kuvata.Yläkerrassakin on hieman jo joulua. Ja tuo pakettikasa tuolla nurkassa odottaa asiakkaille toimitusta, olen pitänyt nyt parit Perfect Home-kutsut ja tosi mukavalta tuntuu tämä homma :) Ehkä jatkan vielä päivätyöhön palattuani, koska tuotteet ovat ihania ja niitä on siksi kiva myydä, kutsuilla on ollut mukava tunnelma ja on hauska tavata uusia ihmisiä!Viime postauksessa lupasin kertoa, miten ihania ylläreitä Aini on saanut!

Tällainen kirje ja ihanat sukat odottivat postissa eräänä päivänä! Suurkiitos Helena! Ihan tuli tippa linssiin äipällä!


Ja heti otettiin ihanuudet käyttöön! Ja kirje talletetaan tietenkin Ainin vauva-aarrelaatikkoon :)


Ja ennen reissua meillä kävi tällainen söpöliini pieni herra, Casmir ja hänen mumminsa ja ukkinsa ja heidän mukanaan saimme kassillisen upeita käsintehtyjä aarteita!


Casmir rakasti meidän värikkäitä räsymattoja ja kävi vähänväliä mahallaan makailemassa matoilla :D kaikkien kissan- ja koirankarvojen seassa...


Aini sai myös hienon mekon, se jäi nyt pois tuosta kuvasta, kun oli pesussa sekä pinkin Baby Sleeping-kyltin :) Kiitos Tarjalle ja Jussille! Kuvassa Aini ja isi ja Casmir mumminsa sylissä :)

Näistä käsintehdyistä ihanuuksista kiitoksia Tuulalle sekä Lotalle!! Ihanaa, kun jotkut osaavat tehdä kaikkea hienoa, itse en osaa virkata enkä neuloa.


Ainikin tykkää kovasti, niin tyytyväisenä kellottelee uudelle viltillä uusien kavereidensa seurassa :)


2 kommenttia:

  1. Suloinen Aini! Meillä asustaa myös Aini, jo 8-vuotias tyttö :)
    Hyvää itsenäisyyspäivää teille :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tunnelma siellä! Ja niin suloisia kuvia:)

    VastaaPoista