keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kurinpalautus

Vaaka näytti taas kesän jälkeen lukuja joista en lainkaan pidä. Farkut alkoivat kiristää. Onnistuin jo kerran pudottamaan vaatekoon koosta 52-54 kokoon 42-44. Nyt uhkaa mennä taas osastolle 46-48.

EI KÄY.Kuva Pinterest.

Avuksi siis kurinpalautus ja voi että kun tuntuu hyvältä. Eilen ei vielä tuntunut, koko päivän särki päätä. Ja sitä edellisen päivän koski mahaan. Tänään tulin sateestakin huolimatta pyörällä töihin. Aamuaerobinen ennen aamupalaa polttaa rasvaa tehokkaasti. Niitä on viikon ohjelmassa ainakin neljä kappaletta. Lisäksi neljä lihaskuntotreeniä joko kotona, salilla tai kahvakuulalla.

Ruokavaliona runsasproteiininen ja niukkahiilarinen hyvä tavallinen ruoka.

Homman nimi on siis Fitfarmin Superdieetti, joka kestää kuusi viikkoa. Jonka jälkeen voin ostaa uudet vaatteet taas normi- eikä norsuosastolta.Kuva: Pinterest

 
Ohjelma sisältää tarkat ruokaohjeet, treeniohjelman, motivointia, tukea, keskustelua ja vertaisryhmän.
 
Ja onneksi on muru, joka on aina innokas lenkkikaveri ja kannustaa. Lapsetkin saa tässä ohessa lievemmän kurinpalautuksen, heillä ei oo minkäänlaisia paino-ongelmia, poika on pikkuinen kirppu ja tyttö pitkäkoipinen villivarsa. Kirppu ja Villivarsa ovat saaneet herkutella kesän melko vapaasti, mutta nyt koitetaan päästä normaalirytmiin aterioiden suhteen ja herkutella tervellisillä smoothiella, johon sekoitetaan proteiinipitoista rahkaa, maitoa ja makua antamaan pakasteesta erilaisia marjoja ja vaikkapa banaania, sekaan nakataan leseitä. Hyvin upposi illalla ja pitää nälän pitkään poissa, terveellisesti :)
 


 
 

Näinhän se menee. Jokainen on oman elämänsä ohjaimissa ja määrää kurssin itse. Voikaa hyvin ♥6 kommenttia:

 1. Kesällä kuuluukin vähän herkutella :) Smoothiet ovat herkullinen ja terveellinen vaihtoehto kaloriherkuille. Samalla makutottumukset muuttuvat terveellisempään suuntaan. Taidankin mennä valmistamaan herkullisen smoothien, tuli ihan vesi kielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, minulla ainakin makean himon vie ihan yhtälailla marjojen/hedelmien makeus. Ja on ihanaa vieroittautua sokerikoukusta, joka vie kaiken energian, vaikka vois äkkiä kuvitella että runsaat kalorit tois runsaasti energiaa, vaan energia on vääränlaista...

   Poista
 2. Heippa! Olipas mukava löytää tänne blogiisi. Kiehtovaa seurata erilaisia remppoja.

  Heti utelenkin, mistä blogisi nimi tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne, tervetuloa :) Nimi tulee tyttövuosieni suosikkikirjoista, L.M Montogeryn Anna-sarjasta, Anne of Green Gables (kuten entinen blogini Kotikunnaskin). Vihervaara oli Annan kotitalo. Tv-sarjassa tuo talo olikin aivan ihastuttava valkoinen puutalo, pitkällä terassilla ja vihreällä katolla. Siitä jäi tuo haave, että sellaisen talon minäkin joskus haluan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä tarvitaan. Tänään kävelin reippaasti töihin noin 5 km. Onneksi rakastan syksyä ja tykkään ulkoilla viimassa ja sateessa ja pimenevissä illoissakin, kun on vaan kunnon varusteet :)

   Poista