torstai 29. elokuuta 2013

Pöllöjä ikkunassa

Vihervaaran ulko-ovet ovat alkuperäiset ja hatarat. Lisäeristeenä niihin on kuulunutkin väliovet, jotka kesäksi otan pois tieltä tilaa viemästä ja syksyn tullen nostan takaisin paikalleen.

Uudistuneeseen eteiseen kaipasin myös jotain  kivaa tähän välioveen. Sain tilaisuuden valita sisustustarran  Designtarrat.fi verkkokaupasta ja valitsin tällaisen hauskan hiekkapuhallusta imitoivan tarran, koska se sopii mainiosti lasiin tai vaikkapa peiliin.


Designtarrat.fi:stä saa myös tavallisia sisustustarroja teksteillä ja kuvilla, mutta olin jo pitkään suunnittellut johonkin lasiin laittavani tuollaisen hiekkapuhallusjäljitelmän.

Mukana tuli selkeät ohjeet, joiden avulla tarra oli helppo asentaa puhtaalle lasipinnalle.


Ennen asentamista siloiteltiin mahdolliset ilmakuplat tarrasta. Asentaminen aloitettiin laittamalla reuna kiinni ja sitten varovasti esimerkiksi pankkikortin avulla liimaamalla tarra ikkunaan. Pankkikortin tai muun vastaavan lastan käyttö estää ilmakuplien jäämisen ikkunan ja tarran väliin.

Ensimmäinen vaihe valmis. Sitten varovasti  poistetaan kehystarra kohtisuoraan vetämällä (varovasti, ettei ohuet tarranosat kuten oksanpäät repeydy).
Valmis hiekkapuhallustarra! Siinä me pöllöt sitten nökötetään :)
Yksi monista lähiajan projekteista on tuon oven maalaaminen sisäpuolelta uudelleen. Väriksi olen ajatellut vihreää. Sellaista kuin englantilaisissa taloissa, kirkasta tummaa vihreää :) Vai pitäskö tyytyä ihan tavan valkoiseen?

Keittiön värimaailman muutos ja viimeistely etenee myös nopeasti, kun muru "lomailee" tämän viikon Vihervaaran työleirillä... Kuvia tulossa lähiaikoina :) Pääsen tänään testaamaan uutta kameraani, Canonin Powershot SX50 :)

5 kommenttia:

 1. Hienoja pöllöjä! Kannatan englantilaista vihreää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kannatuksesta :) Maali on jo ostettu, ja oven sisäpuoli maalattu, kuvia tulee pian :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sanoin murulle, että siinä on kaksi pöllöä, ihan kun me :)

   Poista