perjantai 15. marraskuuta 2013

Pojan huoneen uudistus

Muutaman muun remppakohteen ohessa ehostimme Kirpun huoneen ulkonäköä. Tässä vanha kuva Kirpun huoneesta eli tältä näytti ennen:
 

Tapetti oli keltainen ja joistain kohti repeytynyt. Huone oli sinänsä ihan siisti mutta ei sellainen 10 v pojan huone ollenkaan. Aikaisemmin hahmottelin pojan huoneeksi jotain tällaista.

Ja tässä on sitten tämän hetkinen toteutus. Pahoittelut kuvien laadusta, mutta kun päivät käy töissä niin on pakko kuvata iltaisin pimeässä. Salamalla en suostu kuvaamaan, koska inhoan sen antamaa valoa vielä enemmän kun hieman epätarkkoja kuvia...

Lattialla oleva muovimatto vaihdetaan jossain vaiheessa lankkulattiaan tai tummaan laminaattiin, mutta se ei ole nyt prioritetttilistan kärkipäässä.

Seinät maalattiin harmaalla ja valkealla. Ebaysta tilasin tuollaisen taisteluhelikopteri-seinätarran. Vanhat peltiset lentokoneet saa edelleen lennellä katossa, ne sopivat pojan valitsemaan sotilas/armeija/camo-teemaan.


Camo-kuosiset lakanat on myös Ebaysta.


Blogin kautta sain myös pojan huoneeseen Coolstuff-verkkokaupasta tällaiset erinomaisesti huoneen teemaan sopivat palkkasoturi-kirjatuet! Coolstuff-kauppa on tulvillaan kaikkea erikoista tavaraa, keräilijöille sopivia juttuja tai sisustuksen piristämiseksi sopivia hauskoja esineitä. Valikoimista löytyy myös juhlien elävöittämiseen sopivia juttuja, kuten mm pehmiskone. Tai miten olisi vaikka jättimäinen muffinssivuoka, jolla teet muffinsin näköisen täytekakun :) Star Trek ja Star Wars-faneille löytyy myös yhtä ja toista jänskää, kannattaa vilkaista. Tuolta saa myös hyviä joululahjaideoita!


Kirjatuet on tehty jonkinlaisesta massasta, ne ovat melko painavat ja niissä on alla sellainen läpyskä, joka menee kirjan alle, joten tukee siis oikeasti hyvin hyllyn päällä olevat kirjat :) Kirppu oli näistä kovasti innoissaan :)


Kaapin päälle päätyivät siis lempparikirjat sotureiden tukemana. Lisää armeijahenkistä kamaa hankin Supernovasta, mm nämä peltiset ammuslaatikot, joissa voi säilyttää kaikkea pientä sälää.

Kaapin reunaan laitettiin Ikean väriävaihtavat ledit, pojan omasta toiveesta. Lasten mielestä nuo väriävaihtavat jutut on aina niin äärettömän jänskiä. Valon sävyn voi valita tai sen voi säätää vaihtumaan automaattisesti.Vanha sininen sohva peitettiin lakanalla ja mummon virkkaamalla peitolla. Armeijan säkistä tuli hyvä sohvatyyny. Lilli ampaisi heti testaamaan...


Vanhan kirjoituspöydän hieman kärsinyt kansi ja tamminen kirjahylly maalattiin Tikkurilan uudella Helmi Himmeä-sisustusmaalilla.

Päivänvalossa jos ehtisi kuvaamaan niin tulisi paremmin esiin nuo todelliset sävyt ja huoneen raikkaus verrattuna entiseen. Jospa viikonloppuna ehtisi :)

Huoneen uudistus ei ole vielä täysin valmis. Kirpun toivomuksena on "puumaja". Sen rakennamme vanhan portaikon kuiluun ja sisäänkäyntiaukon laitamme Kirpun huoneen seinältä siten, että sinne kiivetään köysitikkaita :) Tätä muutosta emme vielä ehdi toteuttamaan. Samoin tarkoitus olisi saada Kirpun airsoft-aseet esille (hänen toivomuksestaan, ei niinkään minun :) Sopiihan ne tietysti huoneen tyyliin...

Tässä vielä pari inspiraatiokuvaa Pinterestistä:

cool boys rooms | Click on any image to see a larger version - Interiors
http://www.pinterest.com/pin/295408056779049002/

treehouse bed - Google Search
http://www.pinterest.com/pin/295408056779132060/

1 kommentti: