maanantai 4. marraskuuta 2013

Pöö-juhlat eli Vihervaaran halloween-kekkerit :)

Päätimme perjantai-aamuna lasten kanssa, että pidämmekin lauantaina, Pyhäinpäivän iltana Halloween-juhlat lapsille ja heidän kavereilleen, jotka sillä aikataululla pystyisivät saapumaan paikalle. Aikaa ideoida ja koristella ei ollut paljoa, onneksi kotoa löytyi valmiina vähän rekvisiittaa, kuten alla oleva, viime syksynä kirpparilta mukaan lähtenyt puinen kummituslinna, jonne laitettiin led-tuikut ja pari pimäessä loistavaa kummitusta :) Kuvat otettu valtaosin pimeissä huoneissa kynttilän valossa tai ulkona, joten pahoittelen kehnoa laatua - en ole vieläkään ehtinyt hankkia jalustaa...
 

Tiimarissa oli kaikki halloween-kamat -70 % alessa, sieltä ruokiksella kassillinen kaikkea kivaa mukaan...


 Markettien valikoimista metsästettiin Murun kanssa myös kaikenlaisia halloween-herkkuja, niitäkin löytyi tosi kivasti :)


Joten lyhyellä varoajalla saatiin kuin saatiinkin ihan kiva "pööpöytä" aikaiseksi. Lasten pikkuserkutkin kävivät mukana juhlissa, Roosa-noita ihasteli, että "voi miten ihana pööpöytä" :) Minusta se oli aika hauska ilmaisu. Myös pöydällä oleva muovinen pääkallo herätti ihastusta reippaassa pikkunoidassa ja kommentti kuului "minun ihan oma pööpää" :D Yhtään ei tätä noitaa pelottanut :) Eikä pienempää, pian kaksivuotiasta noitaneiti Emmaakaan näyttänyt Pöö-juhlissa pelottavan vaikka emännällä oli vihreä tukka ja Villis-serkku näytti Monster High-nukelta :)


Yläkerran ikkunassa meillä kurkisteli tällainen heppu...


Puussa roikkui aika ankean näköinen olento narun jatkona...


Näiden koristeiden houkuttelemana meille sitten ilmeisesti osasi saapua myös noin 15 vuotiaita tyttöjä ja poikia keppostelemaan. Ovella kysyivät "karkki vai kepponen" ja toki saivat karkit mukaansa. Kuinka ollakaan, mukaan lähti silti meiltä noin 70 cm korkea metallilyhty ja toinen pienempi lyhty! Lisäksi meidän lapset olivat huomanneet, että jo tullessaan porukalla oli mukana lyhtyjä, ilmeisesti muilta pihoilta vietyjä.

Sattui kuitenkin niin somasti, että yksi vieraistamme tunnisti osan tästä porukasta ja parin tekstarin ja tämän vieraamme isoveljen (joka oli samalla luokalla keppostelijoiden kanssa) avulla keppostelijaporukka palautti lyhdyt takaisin tien varteen, ilman että tarvitsi sotkea heidän vanhempiaan mukaan asiaan. Toivottavasti palauttivat myös muilta pihoilta viedyt lyhdyt. Keppostelu on asia erikseen, mutta toisten omaisuutta ei silti saa mukanaan viedä! Mutta hyvä, että saimme lyhdyt kotiin ja ainakin tytöt olivat olleet pahoillaan vähän pölhöstä tempauksestaan.

 
 

 Pöö-pöydässä oli Villiksen tekemiä muffineja, monenlaisia halloween-karkkeja, muita pikkuherkkuja, suklaapusuja, kummitusvartaita, luumehua ja Zombie-tonicia :) Pillit hohtivat valoa ja samaten valotikkuja saivat vieraat ranteisiin ja kaulaan.Lapset katsoivat yläkerrassa sitten Hocus Pocus-noitaleffaa :) Tunnelma tuntui olevan korkealla.  Juhlien oli määrä päättyä klo 20, mutta osa vieraista pyysi vielä lisäaikaa :) Koska seuraavana aamuna oli Villiksen ratsastuskisat, lopeteltiin juhlat sitten yhdessä tuumin kymmenen pintaan...
Näiden juhlien spesiaalijuttu oli tämä Slush-jäähilejuomakone :) Se olikin tosi suosittu niin pienempien kun suurempien juhlijoiden keskuudessa :) "Aivot jäätävää" herkkua oli saatavana sinisenä ja vihreänä :) Kone oli meillä vuokrattuna.Isommat vieraat eivät suostuneet kostyymeissään kameran eteen, onneksi nämä pikkuiset sentään sain tallennettua kameralle lähtiessä :)


Kiitokset vieraille, isoille ja pienille :)
 
Ensi vuonna uudestaan :)

1 kommentti:

  1. Jännittävän näköiset juhlat:)

    Meillä oli kirjastossa Halloween teema esillä ja mukaan tarttui useampi kauhuelokuva:)

    VastaaPoista