perjantai 22. marraskuuta 2013

Tupareita & Punaista samettia

Olimme Murun kans viime viikonloppuna siskoni ja hänen miehensä luona tupareissa. Heidän kaunis talonsa on juuri valmistunut ja nyt vietettiin sitten mukava ilta aikuisten kesken ruokaa laittaen, saunoen ja herkullista Red Velvet kakkua maistellen :)
 

Talon Isäntä itse :)


Vierashuoneessa on moderni ja pelkistetty ja pirteä ilme :) Hyvin nukutti kauniilla levitettävällä sohvalla :)


Talossa on tällainen tupakeittiö, yhdistetty keittiö/ruokailutila ja olkkari. Ihanan avaraa, tyylikästä, modernia, ilmavaa. Kertakaikkisen kaunista!


Lahjaksi yhdessä vanhempieni ja ukin kanssa hankimme Eero Aarnion TuplaKupla valaisimen, joka oli kuin piste i:n päälle moderniin harmaa-valkoiseen kotiin.Ta-daa!


Suomalainen muotoilu on vaan niin ♥ Simppeliä, mutta puhuttelevaa.Sitten pääsin maistamaan ekaa kertaa ihan älyttömän hyvää ja ulkonäöltään erikoista leivonnaista, tämä on Red Velvet Cake :) Oli todella samettisen herkullista, ohje löytyy täältä. Ja tämä menee kyllä meilläkin nyt viikonloppuna testaukseen!


Illalla sitten fiilistelimme maaseudulla vallitsevaa pimeyttä ja hiljaisuutta kalpean kuun valossa. Saunoimme, lauloimme vähän karaokea ja nukuimme hyvin. Aamulla isäntä jo laitteli voikkarit valmiiksi, ihana aamupalapöytä odotti.


Sitten lähdimmekin ajelemaan kotiin juuri ennen voimistuvaa myrskyä. Kotona meillä ei ollut enää sähköjä, ne olivat poissa noin 12 tuntia.

Illalla tunnelma oli sitten edelleen hämärä ja kotoisa, kynttilänvalossa:Vaan mikäs meillä oli ollessa. Pelailtiin lautapelejä. Talo lämpesi pönttöuunilla, kynttilät valaisivat ihan riittävästi, iltapalaksi grillattiin makkaratkin pönttöuunissa. Ulkosaunakin olisi tarvittaessa lämmennyt ja vesi nostettu kaivosta. Jääkaapin sisällön ehdimme tyhjentää muovilaatikkoon terassille vähän ennen sähköjen palautumista. Ja pakastin ei olisi kauempaa juuri kestänyt. Pakastin olisi siis nyt meidän talon kriisitilanteen hankalin paikka. No silti oli ihan kiva saada sähköt takaisin :)

1 kommentti: